Viktorija Sikret brend se godinama suočavao s kritikama, a u TikTok videu s naslovom "Malo prekasno, Victoria's Secret", ona je ispričala koliko je njeno zdravlje bilo narušeno u tolikoj meri da uopšte nije izgledalo zdravo ni spolja, ali ni iznutra.

„Pronašla sam svoj brushalter s revije Victoria’s Secreta iz 2016. godine. Ovo je veličina 30A, a sada sam na 34B. Sada mi je telo zdravo“, ispričala je Bridžit u videu koji se brzo proširio internetom.

@bridgetmalcolm

too little too late Victoria’s Secret ##victoriassecret##victoriasecretshows##CompleteMyLook##MyColoredHair

♬ original sound - Bridget Malcolm

Ona je jedna od najglasnijih modela koja osuđuje popularni brend donjeg veša i manekensku industriju u globalu. Prvi put je o Victoria’s Secretu progovorila pre tri godine, kada je za Harper’s Bazaar ispričala sve o svom poremećaju u ishrani zbog kog ima probleme s probavnim sistemom, što joj je uzrokovalo anksioznost.

Ova 26- godišnja lepotica se zbog saveta koje je svakodnevno delila sa obožavaocima na Instagramu, na svom blogu izvinila jer je javno zastupala način ishrane i svakodnevno vežbanje za koje je tek kasnije uvidela da nisu ispravni.

bridzit malkolm o brendu victoria secret
Matt Baron/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U jednom od svojih videa ispričala je kako su je agenti brenda podsticali na kokain, seks i neprestano je terali da mršavi. Tvrdi kako ju je jedan stariji muškarac više puta seksualno zlostavljao, zbog čega je na kraju patila i od depresije.

Iz "Victoria's secreta" Bridžet je otišla 2019. godine, a danas radi s brendovima s kojima se oseća sigurno te je odlučila o svemu da progovori nakon što se oporavila.

Podsetimo, poruka koju brend Victoria's Secret novom reklamnom kampanjom želi da pošalje je pozitivan pogled na svet, saradnja, prihvatanje i proslava individualnosti i različitosti, te su za modele angažovali žene koje ne iskaču iz stereotipa mršavih manekenki.

Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia, Instagram Bridžit Malkolm