OVE SANDALE SU BILE NAJPOPULARNIJE PRE 10 GODINA: Nismo baš oduševljene što se vraćaju se na velika vrata

Miller sandale vraćaju se na velika vrata.

Shutterstock 

Pre nekoliko godina gotovo da nije postojala zvezda koja u svojoj kolekciji nije imala barem jedan model japanki s potpisom 55-godišnje američke dizajnerke Tory Burch, a u vremenima kada modnom industrijom vlada nostalgija, ponovno su lansirane u prodaju.

Svako rođen između 1985. i 1995, godine zbunjen je brzinom kojom nove generacije ponovo čine relevantnim neugodne trendove iz njihove mladosti. Plitki modeli farmerica i plišane trenerke s potpisom brenda Juicy Couture samo su neki od modnih trendova koji su uspeli da zažive na modnoj sceni, a sada se isto prognozira kultnom modelu japanki s potpisom Tory Burch.

Japanke pod nazivom Miller pre nekoliko godina doživele su ogromnu popularnost u svetu slavnih, a u njihovom modnom oživljavanju danas pomaže i poznata američka robna kuća Nordstrom.

Miller japankama s potpisom američke dizajnerke Tory Burch modni kupci ne kriju oduševljenje, baš kao što je bio slučaj pre nešto više od desetak godina. Ove japanke dostupne su po ceni od 100 do 200 evra.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši