Nakon više nego stresnog perioda, Megan i Hari konačno imaju razloga za slavlje. Njihova porodica bogatija je za još jednog člana, a maleni Arči dobio je sestruLilibet Lili Dajanu

Ime je dobila po prabaki Elizabeti kojoj je Lilibet nadimak i pokojnoj baki Ledi Di. 

Megan se porodila u petak uveče, ali je par srećne vesti podelio tek juče, 5. juna. Sada se pojavila i informacija da njena mama već ima više nego vredan poklon za nju.

megan markl i princ hari
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U pitanju je luksuzni model brenda "Cartier" pod imenom Tank Française za koji je Megan izdvojila 4.800 funti, odnosno nešto više od 650.000 dinara.

Vojvotkinja ga je sebi kupila za posebnu priliku - kada je želela da proslavi to što je najavljena i treća sezona serije "The suits".

"U tom trenutku je meni to bila ogromna stvar, prekretnica i zato sam želela da sebe počastim i kupim nešto zaista veliko. Odlučila sam se za taj sat na kome sam ugravirala "Za M.M. od M.M.", rekla je Megan svojevremeno za Hello.

Tada, kada je davala intervju, Lilibet još nije bilo ni na vidiku. Ipak, od trenutka kada ga je kupila, Megan je znala šta će sa njim.

"Planiram da ga jednog dana predam ćerki. To je ono što porodične komade nakita čini vrednim, ta emotivna crta koju nose", rekla je Megan.

Nema šta, verujemo da je ovo početak jedne lepe tradicije i ko zna, možda će ovaj sat jednog dana naslediti neko od Lilinih naslednika.