Kako stvari stoje, ova sedmica je dobro krenula za čuvenog holivudskog zavodnika Breda Pita.

Najpre je konačno pobedio Anđelinu na sudu i dobio zajedničko starateljstvo nad petoro dece, s obzirom da je najstariji Medoks punoletan, a sada su stigli i noviteti na ljubavnom planu.

Naime, kako prenose strani mediji, Bred je konančno spreman da ponovo izlazi, a pojavile su se informacije da je relativno skoro razmenio brojeve telefona sa glumicom Androm Dej.

andra dej
The Grosby Group / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Talentovana glumica nominovana je i za Oskaranakon što je odigrala ulogu čuvene pevačice Bili Holidej u biografskom filmu "The United States vs. Billie Holi - day".

Kako izvori bliski Bredu kažu, glumac već neko vreme pokušava da se približi Andri, a iskrice su se pojavile još na dodeli Oskara kada ga je pomno pratila pogledom, nakon čega su flertovali iza kulisa.

Bredovi prijatelji navijaju za ovu romansu, jer kako kažu, u glumčevom životu dugo već nema kvalitetne ženske osobe.

Bredova lista devojaka je duga, a sa razlogom spada u najfatalnije muškarce Holivuda, a pored sebe je imao neke od najlepših žena sveta. 

Kada je Andra (36) u pitanju, zanimljivo je da je prvi put došla u žižu javnosti još 2015. godine kada je izdala svoj prvenac "Cheers to Fall". Godinu dana kasnije nominovana je za dve Gremi nagrade, a zahvaljujući ulozi "Bili Holidej" osvojila je i Zlatni globus za najbolju glumicu u filmskoj drami.