Pre samo godinu dana Odri Rašel (33) živela je u četvorosobnoj kući i vodila svoj pansion za pse.

Na kraju dana vraćala bi pse vlasnicima, ali je bila posvećena nezi i udomljavanju napuštenih životinja i pasa lutalica.

Nažalost, bilo ih je toliko da nije mogla svakome da pomogne. Kao veliki ljubitelj životinja, poželela je da svoj život promeni iz korena. Prodala je kuću, napustila svoj posao, i uselila se u 200 godina staru kuću na farmi i vodi brigu o 200 napuštenih životinja.

I do sada se nije pokajala.

"Započela sam sa azilom pre godinu dana. Spasila sam mnogo životinja u svom životu, ali bila sam limitirana.

Želela sam da imam više vremena za njih, više prostora da ih smestim i više novca da trošim na njihove potrebe", kaže Odri i dodaje:

"Dala sam otkaz, prodala svoju kuću i kupila jednu veću u sred ničega. U svoju novu kuću sam se uselila u februaru 2020. godine i tada je imala 60 ari. Međutim, u međuvremenu sam kupila još tri imanja pored mog, uključujući i kuću za moju sestru koja se doselila da mi pomogne. Sada je to već nekih 200 ari".

U svoju novu kuću preselila se u februaru 2020. godine ali je imanje širila tako što je kupovala obližnja. Kupila je i drugu kuću za svoju sestru kako bi se i ona preselila i sa njom vodila azil.

Utočište je u međuvremenu postalo neprofitna organizacija koja može legalno da prima donacije od drugih ljubitelja životinja koji žele da brinu o njima.