Trenutak kada se na jednom mestu pojavljuje 60 luksuznih "besnih" četvorotočkaša, definitivno je jedna od onih prilika kada bi se mnogima koji su ljubitelji dobrih automobila otelo iz usta "eh, što nisam bio/bila tu...".

Uostalom, pogledajte kako je sve to izgledalo:

Galerija Automobila Srbije Promo

Međutim... šta ako vam kažemo da još uvek postoji način da budete tu, vidite, dodirnete kultne modele, pa čak i zakažete probnu vožnju? 

Verujemo da će ljubitelje adrenalina obradovati činjenica da će svih 60 luks modela moći da vide na jedinstvenom događaju - Galerija Automobila Srbije, od 12. do 22. oktobra, gde će ujedno moći da saznaju šta je najnovije i najmodernije što automobilska industrija ima da ponudi, ali i još mnogo toga!

Galerija automobila.
Mondo 

Bilo da si ljubitelj klasičnih benzinaca ili dizelaša ili veće poštovanje gajiš prema hibridima i najsavremenijim električnim modelima, jedno je sigurno – ovaj događaj ne smeš propustiti! Najnoviji, najbrži i najluksuzniji četvorotočkaši će te zasigurno osvojiti svojom elegancijom, lepotom i udobnošću, dok će te njihove moćne performanse u potpunosti zapanjiti.

Pogledajte samo neke od fotografija modela:

Mondo Ljubitelji automobilizma, zauzmite startnu poziciju i spremite se za još jedan pravi adrenalininski spektakl !

Svoje novitete na ovom automobilskom festivalu predstavljaju globalno poznati brendovi kao što su Mercedes, Tojota, Kia, Volvo, Džili, Hjundai, Ford, MG, Nisan, Čeri, Pežo, Opel, Reno, Dačia, Suzuki, Škoda, Fiat, JEEP, Alfa Romeo.

Podsećamo još jednom, Galeriju Automobila Srbije powered by MONDO možete posetiti tokom radnog vremena Galerije, do 22. oktobra. Ulaz je besplatan, te pružite sebi nezaboravno iskustvo koje ćete definitivno dugo pamtiti! Pročitajte sve detalje o jedinstvenoj manifestaciji Galerija Automobila Srbije powered by MONDO!