Jedan od članova nekadašnje britanske pop grupe "One Direction", Lijam Pejn, koji je važio za najprivlačnijeg među pripadnicama lepšeg pola, poginuo je nakon pada sa balkona hotelske sobe koja se nalazi na trećem spratu hotela u Buenos Airesu, saopštila je lokalna policija. Pejn je u Argentini bio na odmoru sa devojkom, influenserkom Kejt Kesidi, koja se pre nekoliko dana vratila kući na Floridu, a samo nekoliko sati pre smrti objavio sliku na Snepčetu uz opis: Prelep dan u Argentini.

Nakon objave vesti o smrti Lijama Pejna, obožavaoci su počeli da se okupljaju ispred hotela u Buenos Airesu, a poštu mu odaju i fanovi širom sveta putem društvenih mreža.

Lijam je bio najpoznatiji kao član voljene grupe One Direction, ali je takođe privlačio pažnju svojim turbulentnim ljubavnim životom.

Lijam je postao svetski poznat kada je imao samo 16 godina, učestvujući u britanskom X Faktoru. Godinama kasnije, uspeo je da osvoji srce članice žirija, atraktivne pevačice Čeril Kol, s kojom je dobio sina Bera (7). Tokom svoje karijere, Lijam je bio omiljen među ženama, kako pre, tako i posle Čeril.

Ljubavni život Lijama Pejna

Pričalo se i da je bio u vezi sa poznatom manekenkom Naomi Kembel, a njegov ljubavni život, koji je bio pod medijskom lupom bio je pun afera s lepoticama iz sveta muzike i modelinga. 

Danijel Pizer

Njegova prva, javna veza, bila je sa igračicom Danijel koja je učestvovala u X Faktoru kada i on, 2010. godine. Sledeće godine su se kratko pomirili, ali su ubrzo odlučili da prekinu vezu zauvek nakon dve godine.

Sofija Smit

Nakon Danijel, Lijam je započeo vezu sa svojom srednjoškolskom simpatijom Sofijom Smit, s kojom je bio dve godine.

U jednom intervjuu magazinu "The Sun on Sunday" je 2015. godine rekao da je "očajan zbog raskida", ali da je najbolje da se raziđu. Raskid je šokirao obožavaoce, jer je samo nekoliko nedelja pre toga priznao da su pričali i o braku.

"Razgovarali smo o braku, ali se čini smo previše mladi za taj korak. Sofija treba da ide i radi ono što želi. Ne želim da bude jedna od onih žena koje ostaju kod kuće i ne rade ništa", rekao je za magazin Attitude.

Čeril Kol

Sledeća veza je i "najpoznatija" je veza sa Čeril Kol, bivšom suprugom fudbalera Ešlija Kola, koja je 10 godina starija od njega.

Sve devojke Lijama Pejna koji je pao sa zgrade i umro
Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

Par se upoznao kada je ona imala 24 godine, a on 14, na bini X Faktora, a romansu su započeli 2016. godine. Par je sledeće godine dobio sina Bera, a razišli su se godinu dana kasnije.

Iste godine kada se rastao od Čeril, stupio je u vezu sa manekenkom Kairo Dvik. Bili su zajedno samo dva meseca, a vest o raskidu potvrdio je u lajvu na Instagramu.

Afera sa Naomi Kembel

Lijama Pejna su povezivali sa Naomi Kembel 2019. godine. Pevač i 23 godine starija manekenka su navodno bili u vezi četiri meseca, "pre nego što je manekenki dosadio".

Romansa je počela flertovanjem na Instagramu, kada su jedno drugom lajkovali postove, a Lijam ju je u jednom intervjuu nazvao "savršenstvom od osobe" i "divnom dušom".

Naomi Kembel
CHRIS CHEW / UPI / Profimedia 

U to vreme su kružile glasine da se Lijam navodno hvalisao njenim se*sualnim umećem, a kada je voditelj Džonatan Ros jednom prilikom direktno pitao Naomi o vezi, ona je rekla "I? Ne pričam nikada o privatnom životu, idemo dalje. Sve je ludo, jednog dana sam s jednom osobom, drugi dan s drugom, šta će biti sutra? Neke priče su neverovatne, ali samo nastavim dalje".

Maja Henri

Nakon afere sa Naomi, Lijam je stupio u vezu sa Majom Henri, influenserkom koja je nedavno najavila tužbu protiv Lijama Pejna zbog uznemiravanja.

2020. godine, par je saopštio da se verio, a veridba je trajala dve godine. Maja, ćerka advokata i milionera Tomasa Džej Henrija, u poslednjih nekoliko meseci je pričala da je pevač proganja, da je neprestano zove, da je kontaktirao i njenu majku, da kupuje nove brojeve kada ga blokira... zbog čega je najavila tužbu.

Sve devojke Lijama Pejna koji je pao sa zgrade i umro
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Zove me od kako smo raskinuli, šalje mi poruke, uvek sa drugog broja, nikad ne znam ko je pa se javim...", pričala je Maja prošle nedelje svojim TIktok pratiocima.

Dodala je: "On je taj koji neprestano radi čudne stvari, a pored toga je rekao da je razlog što ima sve te ljude na Snapchatu to što se oslanja na obožavaoce One Directiona jer su mu verni."

Kejt Kesidi

Poslednja devojka Lijama Pejna je Kejt Kesidi, manekenka koja je bila na odmoru sa pevačem u Argentini. Par je objavljivao slike i snimke iz Buenos Airesa, a pre samo nekoliko dana Kesi se vratila na Floridu i ostavila pevača u hotelu s kojeg je pao i ostao na mestu mrtav.

Kejt i Lijam su prvi put počeli da se viđaju u oktobru 2022. godine, a prvi zajednički izlazak u javnost im je bio na crvenom tepihu na Fashion Awardsu kasnije te godine.

Međutim, u maju 2023. pojavile su se glasine o raskidu od izvora US Weekly-ja. Par je zatim odgovorio na te glasine uživajući u u Londonu samo mesec dana kasnije, a kasnije te godine, Kejt ga je podržala kada je hitno primljen u bolnicu zbog "ozbiljne infekcije bubrega."