Poslednjih godina, sve je popularnije vađenje silikona i topljenje filera, te zagovaranje prirodnog izgleda. Čak su i brojne slavne dame odlučile da prate ovaj "trend", ako se tako uopšte može i nazvati, i svojim primerom utiču, pogotovo na mlade devojke, da ne preteruju sa intervencijama, odnosno da budu umerene, ako već od istih ne žele da odustanu.

Tako je sada sve teže moguće utvrditi da li neko ima nešto rađeno na sebi, pogotovo kada je reč o grudima, jer su sve više na "ceni" prirodniji oblici, i "popunjavanje" delova gde nedostaje čvrstine i "volumena". 

Tako, kada su slavni u pitanju, imamo neke primere sjajno odrađenih grudi za koje nema šanse da biste pomislili da nisu prirodne, ali i ekstremnih primera, kako na stranoj, tako i na domaćoj sceni, a vi pogledajte ko su sve dame sa dobrim, ali i lošim silikonima prema mišljenju većine.

Ana Nikolić

Pisalo se da je Ana dva puta povećala grudi, a da je drugi put bilo nakon porođaja.

Ipak, pevačica nije preterivala, te mnogi smatraju da ima neke od najbolje urađenih na domaćoj sceni.

Kajli Džener

Kajli Džener nije ugradila prevelike grudi.
printscreen/instagram 

Najmlađa milijarderka demantovala je da je radila grudi, međutim, mnogi su saglasni, nakon dvoje dece, čak i ako ih nije dojila, nemoguće je da grudi stoje tako. Doduše, Kajli je i u prošlosti imala tvrdnje da su neki delovi njenog tela prirodni, da bi posle priznala da nisu, setite se samo celokupne fame sa usnama kada je govorila da ih precrtava, te je jasno da nije rada da priča o svojim intervencijama.

Kajli Džener nije ugradila prevelike grudi.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, svetski poznati hirurzi tvrde da je ugradila manju veličinu silikonskih implantata, što odlično pristaje njenoj građi.

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta nedavno je povećala grudi.
Instagram 

Glumica je pre nekoliko meseci povećala poprsje, ali nije preterivala. Oblik i veličina savršeno su ispratili njenu građu zbog čega je takođe na listi slavnih dama sa najbolje urađenim grudima.

Iva Štrljić

Na listi se nalaze i ne tako svetli primeri. Tako su mnogi bili iznenađeni kada je poznata glumica Iva Štrljić povećala grudi, ali mnogi su mišljenja da su ne samo prevelike, već i da sam oblik ne odgovara njenoj građi.

Zorana Jovanović Zorannah

Naša najpoznatija influenserka pričala je u više navrata o povećanju grudi. Ona je, po sopstvenom priznanju želela "veštački" izgled, što je i postigla poslednjim povećanjem. 

Ipak, mnogi su mišljenja da deluje nesrazmerno, te da "šeta" "lopte", a procenjuje se da je veličina njenih grudi čak šestica, ili, s obzirom da je izrazito mršava, to samo deluje tako.

Kejt Hadson

Kejt Hadson ugradila je manje implante.
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

A sada, jedan zaista svetli primer... Zapravo, malo ko može i da poveruje da glumica ima implante s obzirom na to koliko prirodno izgledaju.

Njene grudi se smatraju jednim od najboljih u Holivudu, jer su bez ikakvih znakova koji se ponekad vide u uvećanju, kao što su preterano visoke grudi i očigledna punoća u gornjem delu.

Debi Sejnt Pjer

I slavna američka manekenka može se pohvaliti sjajno urađenim grudima iako je očigledno da su "fejk". Ona nije preterala sa veličinom, i izgledaju savršeno u odnosu na telo i njenu građu.

Viktorija Bekam

Čuvena Posh Spice imala je "loptice" zbog kojih je više puta isticala da se kaje što je grudi uopšte i povećavala.

Išla je na "remont", ali je i dalje pri odluci da joj to nije trebalo.

Kejti Prajs

kejti prajs ima neke od najgorih silikona.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Britanska starleta je jedan od ekstremnijih primera kako ne treba raditi grudi. Povećavala ih je 16 puta, a sada već deluju toliko neprirodno, da ih porede sa loptama i balonima. 

kejti Prajs želi najveće grudi u Britaniji.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, nekadašnja manekenka se neće smiriti dok, kako kaže, ne bude imala najveće u Britaniji.

Tara Rid 

Tara Rid ima loše urađene grudi.
Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Nekada jedna od najpopularnijih glumica ima dugu istoriju sa neuspelim operacijama. Tako je njena loša liposukcija dugo bila glavna tema medija, a podjednako se pisalo i o njenim grudima koje su sve samo ne odgovarajuće za njenu građu.

Zbog svega se govorilo da ima i neke od najgorih implantata u Holivudu.

Tori Speling

Tori Speling ima loše urađene grudi.
Jennifer Buhl / Bauer Griffin / Profimedia 

I na samom kraju, poznata glumica Tori Speling koja ima veoma loše urađeno poprsje. U jednom trenutku njoj se i pomerio silikon zbog čega je imala rupu u grudima.

Njene paparaco fotografije delovale su zastrašujuće, zbog čega hirurzi uvek istuču da je bitno da radite kod profesionalaca koji će znati da procene kakve implante treba staviti, a ne trčati za većim grudima po svaku cenu, nauštrab zdravlja i estetike.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!