Zorana Jovanović Zorannah iznenadila je svoje pratioce fotografijama u kupaćem kostimu sa luksuzne destinacije na kojoj je odmarala, međutim, nije mogla ni da sanja da će one pokrenuti lavinu "hejta" i negativnih opaski zbog čega je na kraju morala i da isključi komentare ispod objava.

Povod su njene grudi koje je ponovo povećala, a pratiocima se ova odluka očigledno nije dopala. Nazivali su je svakakvim imenima, ponižavali, poredili ono kako je izgledala nekad sa tim kako izgleda sada, a pojedinci su otišli i toliko daleko da su joj govorili da se sada, citiramo "uništila", pa čak dodali da je "poput starlete".

"Majko sveta šta ova žena uradi","Preterala si", "Nije mi jasno kome je ovo lepo", "Velike grudi tako nisu u modi", "Jezivo izgledaš"... neki su od komentara koji su se mogli pročitati.

Zorana Jovanović našla se na meti kritika zbog povećanja grudi.
printscreen/instagram 

Međutim, Zorannah koja se do sada nikada nije oglašavala kada bi je zasuli negativni komentari, ovog puta je to uradila na svom Jutjub kanalu, gde se dotakla teme grudi, ali samopouzdanja.

Pre svega, ona se još jednom osvrnula na to da je grudi želela da poveća od 15. godine, ali je to uradila tek kada je to zaista želela, sa 28. Međutim, nakon prve korekcije bila je potpuno nezadovoljna, s obzirom da ima veći grudni koš, te su grudi delovale potpuno neprimetno, a odraz u ogledalu joj se nimalo nije dopadao o čemu je već pričala.

Zorana Jovanović okrenula se hejterima.
pritnscreen/instagram 

"Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da ime sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika", objasnila je svojevremeno influenserka.

"Prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 c,m iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška. Sa druge strane, moje grudi su same po sebi bile asimetrične i meni je hirurg rekao da ako želim da popravim tu asimetriju morao bi da mi radi operaciju preko bradavice, što samim tim znači da ti bradavica više nikada ne bude ista ako se operacija radi tim putem. Bio je u fazonu, mlada si ne želim da ti uništavam bradavice, možda da ne radimo to sada, već tamo nekad kad budeš korigovala i budeš menjala implante drugi, treći put jer se oni menjaju na svakih deset godina", pričala je tada Zorana, a sada je još jednom pojasnila pratiocima se konsultovala sa nekoliko doktora, te da su joj svi rekli isto. 

Kada je odnela fotografiju po kojoj je želela da joj urade grudi, doktor je izračunao da joj za to treba 600 kubika kako bi postigla takav izgled. Zorannah je dodala da je ona i želela grudi koje izgledaju veštački, a ne prirodno.

Ona je sada konačno dobila ono što želi i kako kaže, prezadovoljna je rezultatima. "Ja trenutno obožavam sebe. Imam prvi put u životu najviše samopouzdanja nego ikada do sada i kada se pogledam u ogledalu ja sebi izgledam fenomenalno", objasnila je u svom novom videu influenserka. 

"Jedva sam čekala da objavim nove fotografije. Uradila sam ih samo 7 i od svih mi se najviše dopala ta koju sam postavila na mreže. Pogledala sam je onako, bez obrade i rekla "wow, izgledaš brutalno", i onda, kada sam je konačno objavila, ta količina negativnosti... ljudi su bili šokirani..." kaže Zorana. 

Zorannah se osvrnula svojih grudi u novom videu.
pritnscreen/youtube 

Ona dodaje i da njene grudi uopšte ne izgledaju toliko veliko uživo, ali i da je tako, to je isključivo njena stvar. "Kako ja nosim kosu, da li mi je pretamna ili ne, da li su mi grudi prevelike ili ne, to je moja stvar, a ja sam sebi lepa", dodaje. 

"Ja sam ta koja treba da živi sa tim i ako nešto ne valja, ja to vidim, ne treba mi neko da mi to kaže. A ako sam ja sebi top, šta to nekome smeta", pitala je Zorana pratioce i istakla da ista veličina izgleda različito na svima. 

"Krupna sam žena, imam krupne kosti, visoka sam 1.75, a moja drugarica koja je 1.80 sa 650 kubika izgleda kao da ima manje grudi od mene", objasnila je Zorannah, a potom poentirala ono što mnogi zaboravljaju. 

Zorana Jovanović kaže da je ne pogašaju negativni komentari.
printscreen/youtube 

Naime, hejt na mrežama nije retkost, te ne morate da budete osoba koja se bavi javnim poslom da biste imali negativne komentare ispod objava. Međutim, influenseri su nekako najviše na udaru, a Zorannah ističe da je ona prošla već mnogo toga, te da iako nju komentari odavno ne dotiču, nisu svi podjednako jaki.

"Ja sam po prvi put poptuno zadovoljna sobom, ali ja sam jaka, imala sam ja različite situacije sa vama (ljudima) i pregurala sam to, ali ima i onih koji nisu takvi i moramo da vodimo računa o tome šta pričamo", kaže Zorannah. 

Influenserka je istakla da komentari mogu mnoge da poremete, te da samo zato što je nekome nešto lepo, ne znači da i sami akteri treba da dele to mišljenje. 

"Svi imamo različitu estetiku", dodala je.

"Pustite ljude da se dobro osećaju u svojoj koži, ma koliko to vama bilo ružno i apsurdno, ne volimo svi iste stvari. Pustite ljude da imaju svoje izbore, nemojte da namećete vaše mišljenje nekome i pravite od njega nešto što neko ne želi da bude", završila je Zorana Jovanović.

I zaista, to kako neko želi da izgleda, samo je njegova stvar, Možete imati mišljenje, ali baš kao što je naglasila influenserka, na kraju dana, ta osoba je ona koja živi sa svojim izborima, a samo zato što neko smatra da neko treba da izgleda na određeni način ili radi stvari kako se očekuje, ne znači da tako i treba. 

Zorannah je definitivno u formi života i lepo je čuti da je konačno zadovoljna samom sobom, a koliko se menjala kroz godine dok danas nije postala mlada žena puna samopouzdanja pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Zorannah nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!