Kendal Džener već nekoliko godina važi za najplaćeniju manekenka sveta. Na sam se vrh prvi put popela, a onda tamo i ostala, 2018. godine kada je Forbes izbacio članak kako je te godine zaradila 22.5 miliona dolara..

S godinama, njena vrednost je porasla, pa tako danas ne prođe nijedna revija velike modne kuće, a da pistom ne prošeta Kendal Džener, iako joj uspeh od samih početaka osporavaju.

Zbog njene slavne porodice koja je bila popularna i pre nego što se Kendal krenula da se probija u modnom svetu mnogi su pričali da joj je slavna sestra Kim Kardašijan "kupila" karijeru. Takođe su se mogli čuti komentari da je njen izgled apsolutno precenjen i da ne izgleda ništa drugačije ili posebno kako bi trebala izgledati vlasnica titule najplaćenije manekenke.

kendal džener snimljena na beverli hilsu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A iako se za njene sestre može vrlo lako zaključiti šta su na sebi promenile zahvaljujući estestki hirurzima jer su otišle u potpune ekstreme, za Kendal se u poslednje vreme samo nagađa. Pisalo se da je smanjila nos i uvećala usta, a sada se medijima provlači i nova teorija - da je povećala grudi.

kendal džener na početku karijere pre nekoliko godina
Shutterstock 

Ta šuškanja pokrenule su nove paparaco fotografije na kojima Kendal šeta ulicama Beverli Hilsa u crnom topu ispod kojeg nije nosila grudnjak. I dok je Kendal do sada uvek ponosno nosila male grudi (jedina među svojim sestrama), mnogima se čini da ih je malo uvećala.

spekuliše se da je kendal uvećala grudi
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Njene uvvećane grudi su jedne od boljih koje sam videla, izgledaju tako prirodno", 'Izgleda dobro. Nisu previše velike, ni previše male. Izgledaju prirodno", "Ovim fotografijama je priznala da je radila grudi", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Neki su čak otišli toliko daleko pa zaključili da je drastično promenila boju kose u narandžasto samo kako bi pažnju skrenula s grudi.

Iako je operacije oduvek opovrgavala, u oktobru 2021. godine Kendal je viđena kako izlazi iz ordinacije plastičnog hirurga.

"Moje sestre imaju mnogo veće obline od mene. Imaju grudi, a ja ih nemam. Odrastajući kao 'Twiggy' devojka, gledala sam svoje sestre i uvek mislila: 'Treba li da budem seksi kao i one?'', rekla je Kendal 2019. godine. Da li je povećala grudi zna samo ona, ali ne možemo a da ne primetimo da je njen dekolte zaista pre izgleda manje bujan, a kako je izgledala nekada pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram/kendalljenner, VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Da li je to slavna manekenka uvećala grudi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!