Dani kada je Kejti Prajs bila jedna od najpoznatijih prirodnih lepotica u Britaniji daleko su iza nje. Danas se čini da gotovo nema tela koji nije operisala ili "nadogradila", a uprkos upozorenjima lekara, nema nameru da stane.

Tako je na Instagramu podelila rezultate najnovije intervencije, a pratioci nisu skrivali užas zbog njene nove odluke. Naime, ona je po 16. put povećala grudi jer kako kaže, želi da ima "najveće u Britaniji". 

Kejti Prajs želi najveće grudi u Britaniji.
Profimedia 

Majku petoro dece paparaci su uslikali kada je ulazila na kliniku, ali nervozu zbog zahvata nije imala. "Kejti će dobiti masivne implante. Želi da ima najveće grudi u zemlji, a ovi silikoni že je dovesti do tog cilja", rekao je izvor blizak starleti kojju više niko ne prepoznaje.

Kejti Prajs operisala je grudi po 16. put.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Od lepotice kovrdžave kose koja je zavodila šarmom i prirodnim izgledom, danas je postala žena koja jednu lošu intervenciju rešava drugom.

Kejti Prajs uništila je lik operacijama.
Southern News & Pictures / Ferrari / Profimedia 

Nakon operacije, Prajsova se snimala u kući i činilo se da odmara nakon zahvata koji za nju nije novina. Međutim, svaki put je svoje bujne grude prekrila dugim pramenovima kose pa fanovi nisu mogli baš najbolje da vide koliko je zahvat bio uspešan.

Kejti Prajs snimala se nakon povećanja grudi.
Instagram 

Inače, ranije je Kejti, koja prolazi kroz ogromne novčane probleme, priznala da su za njih krivi njeni bivši muževi. Veruje da su je muškarci u njenom životu doveli "do dna" jer je "plaćala njihove živote", što ju je dovelo do bankrota. Objasnila je da su sve njene drame "uvek izazivali muškarci", a u ranijem intervjuu za Times priznala je da je "slaba na ljubav" i da je zato potrošila "milione na svoje partnere jer joj je bilo potrebno prihvatanje".

kejti prajs potrošila je milione na muževe i operacije.
Profimedia 

"Ne morate da budete genije da biste shvatili da su muškarci uzrok moje propasti. Milion posto je tako. Sve moje drame, moj bankrot, sve su to uzrokovali muškarci. Uvek su to bili muškarci. Želela sam da me žele, ali nije mi uspelo", tužno je zaključila Kejti, koja uprkos bankrotu, nastavlja sa plastičnim operacijama.

Kejti Prajs je bankrotirala zbog muškaraca.
Xposurephotos.com / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Kejti je u decembru 2019. proglasila bankrot, samo godinu dana nakon što je pristala da plaća 12.000 funti mesečno poveriocima kako bi se izvukla iz dugova. Ali to ne sprečava TV zvezdu, koja je poznatija po nadimku Džordan i koja je nekadaimala bogatstvo od 45 miliona funti, da uživa u raskošnim praznicima, luksuznim putovanjima i estetskim operacijama uprkos tome što je bankrotirala.

Kejti prajs redovno ide na luksuzna putovanja.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!