Kejti Prajs je definitivno neko ko zna kako treba živeti. Iako je ove godine nekoliko puta bila na letovanju, ponovo je odlučila da napravi predah i da otputuje na Tajland gde uživa sa svojim starim/novim verenikom Karlom Vudsom

Bivšu manekenku paparaci su uslikali dok se izležavala kraj bazena, menjajući poze, dok se fotografisala sve vreme. U nekom trenutku pridružio joj se i Karl, nakon čega su razmenjivali sočne poljupce.

Kejti Prajs prekrila je stomak tetovažom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon toga su se uputili nazad ka hotelu, a mnoge je iznenadila ogromna tetovaža koju Kejti ima preko stomaka, s obzirom da su mnogi bili ubeđeni da je u pitanju nalepnica. Naime, kada su je u julu uslikali sa ogromnom tetovažom konja preko celog stomaka, nije iznenađujuće što su mnogi mislili da je u pitanju nešto privremeno, za profesionalno fotografisanje ili kampanju.

Čak i tada se komentarisalo da je mogla da izabere lepšu i bolje urađenu, a pravi šok je nastao kada se otkrilo da je manekenka zaista išarala telo. 

Naravno, kvalitet tetovaže odmah je postao glavna tema na mrežama, a ljudi nisu štedeli reči za crtež koji je, prema mišljenju mnogih, "uradio neko ko veze blage nema sa umetnošću"

Međutim, nakon toga, sve su se češće čule priče da nekadašnja manekenka nije tek tako istetovirala taj deo tela, već da je htela da sakrije rezultate loše liposukcije, i pupak koji je na pogrešnom mestu.

kejti prajs ima pupak na pogrešnom mestu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, nije tajna da je Kejti Prajs sinonim za loše intervencije, te je do sada odradila nekoliko liposukcija, 13 povećanja grudi, a nekoliko puta je zatezala lice, ubrizgavala filere i slično. Zbog svega njeno telo ne izgleda ni izbliza kao nekada kada je bila jedna od najlepših žena u Britaniji. 

Nju su čak i doktori upozoravali da mora da prestane sa operacijama jer će u suprotnom posledice biti kobne, međutim, starleta nema nameru da stane. Naprotiv. Zato se i vratila na Tajland po ko zna koji put, s obzirom da jedino ovde doktori pristaju da je operišu.

kejti prajs ne prestaje sa operacijama.
Profimedia 

Nažalost, strast prema modifikacijama tela dovela ju je do konstantnih prozivki na mrežama koje su bile učestalije letos kada je uslikana u kupaćem. 

kejti prajs plaši sve izgledom u kupaćem.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejtino telo se, nažalost, potpuno izdeformisalo, a prizor je teško gledati. Posebnu pažnju privlačile su najpre ogromne silikonske grudi koje su sada poput lopti, 3 puta veći neprijatno beli zubi, ali i pupak koji su joj hirurzi ponovo napravili nakon zatezanja stomaka, a koji je zbog silnih intervencija na potpuno pogrešnom mestu, odnosno, više nego što bi trebalo.

kejti prajs šokira sve svojim izgledom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Čini se da je manekenka novu tetovažu upravo strateški postavila kako ne bi morala da se nosi sa kritikama, a uprkos lošim komentarima, čini se da je ona poptuno zadovoljna kako izgleda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!