Na ulazu u stan. Dobre su šanse da ste otvorena osoba. Nered u kojem se nalaze lični predmeti poput fotografija šalje poruku da ste zainteresovani za uspostavljanje veze s posetiteljem i otvoreni. Problem može nastati ako gostite previše ljudi i više nemate vremena za sebe. Pozabavite se promenama u svom rasporedu.

Dnevna soba. Verovatno ste napeta osoba. Neuredni prostori bude u nama napetost jer naše oči neprestano istražuju prostor u kojem se nalazimo. Kako su stvari koje posedujemo nastavak nas samih, ovaj nered može otkrivati potencijalni nedostatak samopoštovanja, ali može biti i posledica prisustva malog deteta, nedostatka novca i sličnog. Nađite vremena i pospremite nered. Organizujte prostor da višak stvari pronađe svoje mesto.

Trpezarija. Osetljiva, nesigurna i stidljiva osoba potencijalno se krije u onome u čijem se stanu nered koncetriše u trpezariji. On navodi na mišljenje da vlasnik prostora izbegava tu prostoriju iz mnogih razloga proizašlih iz negativnih iskustava u njoj u ranijem životnom periodu pa sve do njegovih današnjih problema, kao npr. neprestana dijeta. Pomozite sebi i počistite taj prostor i poradite na odnosu s prijateljima. Za početak, jednom običnom kafom u vašoj čistoj trpezariji.

Kuhinja. Šanse da ste pustolov su velike. Nered u kuhinji obično podrazumeva otvorene kuvarice ostavljene kojekuda i brojne bočice začina koji se retko koriste. To je znak da ste otvoreni prema novim iskustvima. Organizujte se tako da su sve stvari vezane za vaše interese nadohvat ruke, ali posložene.

nered
Shutterstock 

Spavaća soba ili kupatilo. Možda ste nesigurni. Ove dve prostorije su najprivatniji prostori i u njima smo najslobodniji pokazati ko smo zapravo. Nered koji sadrže lične stvari u ovom slučaju pokazuje potrebu osobe da kontroliše prostor podsećajući se ko je zapravo. Teško je osećati se sigurno kada vam je prvi pogled ujutro usmeren na hrpe časopisa, odeće, knjiga... Sredite nered. A ako imate viška stvari, donirajte ih.