"SRAM VAS BILO" Trudnu Marijanu napali nakon VAKCINACIJE, optužili je da je za to uzela novac

Trudnu Marijanu napali su antivakcinaši optužujući je da je za to uzela novac.

ATA Images

Poznato TV lice Marijana Mićić juče se vakcinisala na preporuku doktora.

Glumica inače očekuje prvo dete sa svojim dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem, i trenutno je u 9. mesecu trudnoće.

Nakon vakcinacije protiv korona virusa oglasila se na svom Instagramu poslavši važnu poruku:

- Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive.

- Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila - navela je Marijana, koja bi trebalo da se porodi u narednih nekoliko nedelja.

Instagram 

- Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula - dodala je na Instagramu, uz sliku sa lica mesta. 

Međutim, nije trebalo da prođe mnogo vremena pre nego što su se ispod njenog posta pored poruka podrške našle i ozbiljne optužbe antivakcinaša.

- Mnogi poznati su plaćeni da promovišu vakcinu. Nadam se da ovaj post nije plaćen, jer stvarno ne bi bilo u redu - glasile su neke od rečenica koje je Marijana dobila ispod svoje objave.

printscreen/instagram 

- Samo ću napisati - sram vas bilo! - odgovorila je žestoko glumica.

Komentari su se samo nizali, a mnogi su je podržali zbog odluke da misli na sebe i druge primanjem vakcine protiv korone.

- Da li su vam tražili neku potvrdu od ginekologa? - glasilo je jedno pitanje koje je glumica dobila.

- Ne, samo izveštaj sa poslednjeg pregleda - odgovorila je Marijana, a dobila je i poruke poput: "bravo", "svaka ti čast", "tu je i dupla maska!" i drugih.

Podsetimo, Marijana čeka devojčicu sa svojim izabranikom Milošem, što je nedavno otkrila fotografijom iz automobila pozirajući sa svojim psom, kratko napisala:

- Ženske!. Uz to je dodala i tri deteline, aludirajući da su na slici njih tri.

Instagram Marijana Mićić