SEKUNDE SU JE DELILE OD KATASTROFE NA CRVENOM TEPIHU: Manekenka izbegla pad, ali pokazala ZADNJICU 

Sinoć je na Filmskom festivalu u Veneciji manekenka Marijakarla Boskono doživela malu nezgodnu na crvenom tepihu koju je brzo rešila.

Alberto Terenghi/Venice2021 / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sinoć su Venecijom prošetale neke od najlepših žena sveta i Evrope, ali i muškarcu, a među njima i beograđanin Alesandro, ali je glavna tema razgovora na otvorenju 78. filmskog festivala u Veneciji bila italijanska manekenka i glumica Marijakarla Boskono.

Manekenka je godinama poznato lice svetskih nedelja mode i raznih festivala. Mnogi su bili u šoku kako se baš njoj dogodila ova nezgoda, ali nisu izdržali pa su se na društvenim mrežama vrlo brzo narugali.

Naime, Marijakarla je crvenim tepihom prošetala u vrlo provokativnoj haljini, ukrašenu dubokim šlicevima od nepovoljnih materijala. Tokom poziranja fotografima na crvenom tepihu nije naročitu pažnju obraćala na elegantni hod, pa joj se u tom trenutku dogodila i nezgoda kada je slučajno štiklom zgazila na dugačak šlep ove kreacije.

Alberto Terenghi/Venice2021 / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Manuele Mangiarotti/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia Marijakarla Boskono

Vrlo malo je falilo da dođe do katastrofe i da padne i pocepa haljinu, izrađenu od tila koji važi za jedan od tanjih materijala koje je lako uništiti. Izbegla je katastrofu, ali nije mogla i fotografe koji su sve zabeležili.

Prilikom saniranja štete, Marijakarla je svesno razotkrila plašt sa zadnjice kako bi otkačila dugački šlep sa štikle kojom je stala.

screenshoot/instagram 

Manekenka koja je 2005. dobila mesto na "Forbsovoj" listi 15 najplaćenijih supermodela sveta, a zanimljivo je da je Marijakarla 2005. oborila tadašnji svetski rekord kada je u periodu od dve nedelje na Nedeljama mode u tri različita grada - Milanu, Parizu i Njujorku, radila na više od 70 revija.