KIM KARDAŠIJAN PRE FILERA I FILTERA: Tvrdi da je na licu imala samo jednu operaciju, ali ova fotka DOKAZUJE SUPROTNO

Kim Kardašijan podelila je fotku od pre dvadeset godina, na kojoj se jasno vidi koliko se promenila i kako je izgledala pre svih operacija, iako ona tvrdi da lice nije korigovala kod hirurga.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan, nikada nije pričala o korekcijama koje je uradila kroz godine, a svima je jasno da nije ostala prirodna.

Lepota ju je oduvek krasila, a ona je odlučila da je dodatno doradi kod plastičnog hirurga. Ono što joj mnogi zameraju je prevelika zadnjica koju je dobila implantatima, ali o njoj, takođe, nikada nije progovorila.

U poslednje vreme Kim na svom Instagramu voli da se pohvali fotografijama iz mlađih dana, a to je nedavno učinila još jednom.

Instagram 

"Malena K. 2001.", napisala je Kardašijanka uz fotke s mora, koje su neverovatnom brzinom skupile preko 2 miliona lajkova.

Mnogi njeni obožavaoci oduševljeni su njenom fotografijom, ali bilo je i onih koji su skrenuli pažnju na to koliko se promenila od ovog perioda.

"Vidne su plastične operacije ne njenom licu", "Pored nova sredila je i vilicu i usta", "Ovde je bila puno lepša i prirodnija", "Sada je sva kao plastična lutka od botoksa i filera", neki su od komentara na njenu fotografiju.

Vidno je da je s godinama ubrizgala botoks i filere, a mnogi tvrde da je licu korigirala jedino nos. Pored toga nekoliko puta je podizala zadnjicu i u nju uradila implante, radila je korekciju grudi, a mnogi su sigurni da je izvadila i rebra da bi dobila uži struk.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako je Kim Kardašijan izgledala nekada, a kako izgleda sada pa sami procenite koliko se promenila:

Instagram Rijaliti zvezda podelila je na svom Instagramu fotku iz mladosti kojom je pokazala koliko su estetske intervencije promenile njen izgled.