"SHVATILI SMO, ZGODNA SI, JEL' MOŽEŠ SAD DA BUDEŠ NORMALNA?" Manekenka zbog golišavog stajlinga ponovo na meti kritika

"Em se vide grudi, em je prekratko, jednom se obuci kao dama", samo je jedan od komentara ispod posta Emili Ratajkovski koja se našla na meti kritika jer je ponovo bila u haljini koja je po mišljenju mnogih na granici ukusa.

printscreen/instagram

Emili Ratajkovski možda jeste jedna od najzgodnijih i najlepših manekenki današnjice, ali pažnju ljudi poslednjih meseci više privlači svojim nepromislenim izjavama, ili potezima koji su šokirali i one najopuštenije.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni "modna" izdanja koja su često na granici neukusa.

Nedavno se prošetala gradom u bezobraznom topu koji jedva da je prekrivao njene grudi, a pre toga, kritikovali su je zbog načina na koji drži dete, ali i jer pije alkohol a doji.

Međutim, manekenka se na loše komentare nije obazirala već je nastavila po svom, a sada se ponovo našla na meti kritika zbog odevne kombinacije.

printscreen/instagram 

Zapravo, ovo izdanje je možda i najprimerenije od svih kojima nas je "častila" u poslednje vreme. Naime, na jednom događaju, Emili se pojavila u kratkoj beloj haljini koja se vezivala oko vrata, a osim što je haljina bila izuzetno kratka, jedva je prelazila preko grudi, i konstantno se pomerala, pogotovo kada je manekenka đuskala uz muziku.

printscreen/instagram 

Nesporivo je manekenka zaista zgodna, ali je jasno da čak i kod naizgled jednostavne kombinacije koja je trebalo da bude seksi i svedena ne može bez pokazivanja "kože", barem kada su grudi u pitanju.

"Dobro shvatili smo, je' možeš sad da budeš barem malo normalna", "Em se vide grudi, em je prekratko, jednom se obuci kao dama", "Zašto uvek, ali uvek moraš da pokazuješ grudi", "Imaš toliko para, a deluješ tako jeftino", "Ne bi mi ovo ovoliko smetalo da je u pitanju večernji izlazak, ali za dnevnu zabavu gde su svi elegantni, preterala je"... samo su neki od komentara koji se mogu naći na internetu.

printscreen/instagram 

Naravno, bilo je i onih koji su manekenku branili i govorili da bi i oni oblačili takve stvari da su tako zgodni.

"Devojka je nedavno rodila,a već izgleda kao avion", "Boginja", "Prezgodna", "Koliko si seksi", nizale su se i pozitivne reči ispod objave.

Ipak, činjenica je da Emili nikad nije bila na listama najbolje odevenih, nevezano za koliko je kultnih modnih brendova radila. Mada, bilo bi lepo da je jednom, za promenu, vidimo u nekom zaista sjajnom izdanju gde neće otkriti sve svoje obline. Možda će baš tako uspeti jednom za svagda da utiša zlurade jezike.