OBOŽAVA GA CELA EVROPA, A ON SE DIVI SAMO NJOJ: Damiano otkrio koja glumica mu je najveća inspiracija

Pobednici Evrovizije, bend "Mansekin" započeli su turneju po Evropi, a u Švedskoj su nastupali u ružičastim odelima sa zečijim ušima. Tom prilikom, Damiano David otkrio je koja glumica mu je inspiracija za modna izdanja.

IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svetska senzacija Damiano David ne prestaje da iznenađuje pratioce svojim neobičnim izdanjima. Voleli ga ili ne, jedno je sigurno - on svakako zna kako pametno iskoristiti svojih 5 minuta slave i naterati medije da o njemu bruje nedeljama.

U korist tvrdnji ide i to što ga sad samo na Instagramu prati skoro 4 miliona ljudi, dok na oficijelnoj strani bend "Manseksin" imaju preko 4 miliona pratilaca.

Nedavno su počeli sa nastupima širom Evrope, a na mrežama su najpre podelili fotografije snimljene za vreme posete Gotenbergu u Švedskoj. Tom prilikom pozirali su obučeni u ružičaste kostime, a sve su dodatno uparili zečijim ušima, cvećem i ostalim rekvizitima.

David se, očekivano, posebno istakao, te je ružičasti sako i pantalone upario sa crvenim steznikom od kožnih kaiševa, odnosno harnesom, koji je navukao preko golog tela, a na glavu je stavio mekane zečije uši.

printscreen/instagram 

Ovim je samo još jednom pokazao kako ne beži od svoje ženstvene strane i da ga to ne sprečava da bude "seks-ikona".

Kako ga mnogi pitaju već duže vreme ko mu je inspiracija za look-ove, Damiano je ovog puta rešio da otrkije identitet glumice kojoj se divi i koju obožava, a koja mu je, kako stvari stoje i inspiracija kada je moda u pitanju.

U pitanju je, verovali ili ne čuvena Rejčel iz "Prijatelja", odnosno Dženifer Aniston. Damiano je podelio njenu fotografiju u beloj majici i šortsu sa tregerima, a kako izvori bliski pevaču tvrde, ona je neko kome se divi, dok su njena izdanja iz popularne serije često inspiracija za njegova modna izdanja.

printscreen/instagram 

Mnogi su bili iznenađeni njegovim izborom, ali kada malo bolje razmislite, ima logike, a možemo slobodno reći da italijanski zavodnik malo liči na luckastu Rejčel i kada je ponašanje u pitanju.

Poznata glumica se povodom ovoga nije oglašavala, a ovo nije prvi put da su "Mansekin" i sam David privukli pažnju medija. Podsetimo, nedavno ih je pohvalila i Majli Sajrus, a izvori bliski pevačici potvrdili su da joj se zgodni pevač veoma dopao iako je zauzet, i već četiri godine je u srećnoj vezi sa influenserkom i manekenkom Đorđom Soreli. A ukoliko ste propustili kako izgleda devojka koja je ukrala Damianovo srce, možete to pogledati u galeriji ispod.

pritnscreen/instagram Đorđa Soleri, devojka Damiana Dejvida, pevača Manskina