"SVE NAJGORE ŽELIM MRŠAVIM LJUDIMA KOJI JEDU, A NE GOJE SE" Nataša na teškim mukama, a glavni "krivac" je OVO jelo

Nataša Bekvalac nasmejala je pratioce na Instagramu jer nije mogla da jede ono što joj je pripremila majka zbog striktnog režima ishrane.

Instagram

Lako pomisliti da su slavne ličnosti "rođene pod srećnom zvezdom", te da je za njihov savršen izgled zaslužna mahom genetika, i da za isti ne moraju da se muče kao drugi, ali Nataša Bekvalac je još jednom dokazala da je baš kao i sve ostale žene.

Iako pevačica spada u najzgodnije na našoj sceni, nikad nije krila da je za to zaslužen ogroman trud, rad i disciplina. Nataša i te kako vodi računa o ishrani, pogotovo što se zna da je veoma aktivna na nastupima, međutim, sada se požalila koliko joj je nekad teško da održi željenu kilažu.

screenshoot/ instagram 

Naime, zbog striktnog režima ishrane, Nataši su uskraćene pojedine omiljene namirnice, a sada se požalila na svom Instagramu jer ne može da jede jedno od svojih omiljenih jela. 

U pitanju je gibanica, a glavni "krivac" je njena mama. A svi znamo da je mamina kuhinja najbolja.

printscreen/instagram 

- Evo šta ona, moja mama, napravi kada smo kod nje i kada joj kažem da sam na specijalnoj ishrani! Kaže ona meni: "Nije poenta da ne jedeš kad nemaš šta da jedeš, već da ne jedeš čak i kada vruća gibanica stoji ispred tebe. to je karakter i volja - napisala je Bekvalčeva uz fotografiju domaće gibanice.

Potom je usledila nova objava, kojom je nasmejala fanove.

printscreen/instagram 

Naime, Nata je uslikala salatu sa piletinom i napisala:

- Sve najgore želim ljudima koji žderu šta žele u ogromnim količinama i mršavi su. Tu prvenstveno mislim na moju sestru Natašu. Ja sam anđeo, predivna sam i jedem svoju salaticu i uživam i uopšte mi se ni ne jede gibanica, ja mrzim gibanicu i generalno testo mrzim - napisala je u šaljivom tonu Nata, a potom je objavila i fotku iz teretane.

printscreen/instagram 

Dakle, istina je da ne možemo imati telo iz snova i jesti kaloričnu hranu, ali verujemo da bi Nataša svakako sagorela u teretani to jedno parče gibanice, te da joj se ne bi odrazilo da liniju. Ipak, moramo da kažemo ogromno BRAVO za čeličnu volju!