Jedna od popularnih influenserki u regionu, Sonja Kovač u januaru je kupila stan sa svojim dugogodišnjim dečkom, a pratioci nisu mogli da dočekaju da vide kako će ga urediti.

Na insistiranje pratilaca i fanova, Sonja objavila video na svom Youtube kanalu kako izgleda njen stan od 130 kvadrata, koji je kako prenose hrvatski mediji platila 190.000 evra.

"Dobrodošli najzad u najtraženiji video vlog do sada! Konačno vas vodim u celi tour po stanu i videćete sve prostorije, kao i video pre i posle nakon uređenja! Ako vas nešto posebno zanima, pišite mi, a možemo napraviti i zaseban tour neke od prostorija koje vas zanimaju!", istakla je influenserka i zvezda serije "Zauvek susedi", a njen stan možete pogledati u video prilogu ispod:

"Dugo i srećno živeli u njemu", "Predivno. Ništa pretrpano, sve na svom mestu", "Prelepo, elegantno i prefinjeno, snimajte nam sve i srećno vam u životu", "Sonja, stan blista i predobro je sve", "Stan je divno uređen i organizovan", samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Inače, influenserka se istovremeno i preselila i proslavila devetu godišnjicu veze sa dečkom Goranom. Pored toga spada u najpraćenije hrvatske influenserke, a o njoj su pisali brojni strani mediji.

Na svom blogu ali i društvenim mrežama svakodnevno deli fotografije sa kreativnim šik odevnim kombinacijama, ali i savete za šminkanje i stilizovanje, kao i vlogove sa mnogobrojnih putovanja. 

Nedavno se osvrnula i na to kako je uspela da kupi stan u Zagrebu, s obzirom da je više puta izjavljivala da je veoma teško živeti od blogerskog posla, osim ako niste spremni da se tome potpuno posvetite i naravno, radite mnogo.

"Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosečni Hrvat. Ili osoba na ovom svetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše", otvoreno je rekla Kovač i time stavila tačku na bilo kakva nagađanja otkud novac za ovako luksuznu nekretninu. Više fotografija popularne influenserke pogledajte u galeriji ispod.

printscreen/instagram/xoxosonjakovac Sonja Kovač modne kombinacije