Da li zbog toga što koža kada malo potamni izgleda "zdravije" (kako neki tvrde), ili jer delujemo mršavije, ali poslednjih godina, sve više ljudi odlučuje se za za usluge samopotamnjivanja kao alternativniju, i uslovno rečeno zdraviju varijantu, naspram klasičnog sunčanja.

Međutim, u nekim mestima, neki malo i preteruju sa tim. Verovali ili ne, Britancima je fake tan posebno drag. Pogotovo sada nakon višemesečnog lockdown-a. Ulice su masovno preplavljene svakakvim primerima, ali jedan je toliko bio ekstreman da je postao i glavna tema svetskih medija.

Naime, jedna žena je nedavno podelila svoje iskustvo na TikToku i time osigurala, bez konkurencije, prvo mesto za najgori lažni preplanuli ten, ikad!

Zahvaljujući činjenici da je očigledno preterala s brojem slojeva proizvoda koje je koristila, mnogi su se našalili kako izgleda kao Ros Geler iz "Prijatelja" koji je takođe svojedobno bio predmet sprdnje zbog sličnog problema.

Uostalom, zastanimo na trenutak i prisetimo se legendarne scene:

Dakle, sad kad ste se podsetili kako je prošao Ros, da se vratimo na Džodi. Naime, iz samo njoj poznatih razloga, sirota devojka rasplakala se nakon nanošenja prvog sloja, a suze su dodatno uništile efekat (definitvno jako loša ideja), ali to nije sve. Nakon toga  odlučila je da stvar "popravi" dodavanjem još kog sloja proizvoda. Ups!

Pogledajte video:

@jodiemorris8

Cba st Moritz fake tan fail ##fypage##fyp

♬ original sound - Jodie Morris

Video je u kratkom roku, ali apsolutno zasluženo postao viralan, ali na Džofandinu sreću, uspela je da spasi stvar i opere lažan ten u dovoljnoj meri da ne izgleda baš toliko loše, odnosno da izgleda dovoljno pristojno da barem može da ode na posao. Realno, zapravo je bez problema mogla da "fura" aristokratski ten. Uostalom, gde ćete bolju zemlju za to od Engleske?!