Lepa Šarot, ćerka Kejt Midlton i princa Vilijama proslavlja svoj deveti rođendan, a njena majka je, sada već tradicionalno, objavila na mrežama njen portret koji je lično uslikala.

Objava je za manje od dva sata, i to samo na Instagramu, skupila preko 380.000 lajkova, a broj i dalje raste kako prolazi vreme. 

Devojčica koja se nije u javnosti mogla videti od marta, na fotografiji nosi nosi džemper pariškog brenda Cyrillus, čija je cena 42 funte, odnosno oko 50 evra. Šarlot nosi i suknju iste modne marke, a pretpostavka je da će ovaj outfit kopirati mnogi roditelji sa njihovom decom, kao što je to bio slučaj u prošlosti, gde bi se komadi koje nosi princeza praktično rasprodali preko noći.

Inače, Kejt Midlton je slikom odala počast i pokojnoj kraljici Elizabeti II koja je umrla 2022. u Vindzoru i koju je Šarlot zvala Gan- gan. To je učinjeno cvećem koje se vidi na fotografiji, a koje je nazvano upravo po nekadašnjoj britanskoj vladarki.

Očekivano, ispod objave zaređali su se komentari, ponajviše zbog toga što Šarlot najviše i porede sa prabakom.

Sa druge strane, drugi su mišljenja da je devojčica preslikani otac. Međutim, ima i onih koji su ubeđeni da je Šarlot ista Dajana. 

Setimo se samo uskršnje službe prošle godine, kada je bio najviralniji snimak kralja Čarlsa koji se trgnuo kada se okrenuo i video unuku koja je podsećala na njegovu pokojnu suprugu, i to ne samo fizički.

Trenutak kada se kralj okreće i vidi Šarlot koja gleda svog dedu i njegovu suprugu Kamilu na isti način kako je to radila Dajana, za kratko vreme postao je jedan od najviralnijih snimaka i ljudi su u ekstazi.

Mnogi su mišljenja da će Šarlot koja od sve kraljevske dece najviše pokazuje buntovničku stranu biti prava naslednica Dajane, te se mnogi šale da je vreme da joj već sada prepuste tron, kao i da će biti veća i od Elizabete, kao što bi to verovatno bio slučaj sa njenom bakom Dajanom, da je živa.

Kako princeza raste, tako je sve više slična njoj, a još dok je bila mala bilo je jasno da je nasledila čak i neke talente ledi Di. Tako je poznato da Šarlot obožava da igra, kao nekad Dajana koja je išla na balet, i poznavala više vrsta plesova.

Šta vi kažete, na koga vam liči princeza Šarlot? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.

Pročitajte još: KADA SE HARI RODIO, ČARLS JE S GAĐENJEM GLEDAO U "DOKAZ" DAJANINE AFERE: Gde je čovek za kog misle da je pravi otac

Bonus video:

Trik Kejt Midlton za fotkanje TikTok/themirandaholder

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!