Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton su u više navrata isticali da žele da im deca odrastaju u što 'normalnijem' okruženju jer žele da imaju opušteno detinjstvo. Svesni su da su Šarlot, Luis, a posebno budući prestolonaslednik Džordž, pod lupom javnosti.

Video snimak kako se ćerka Kejt Midlton i princa Vilijama ponaša prema rođaki
James Whatling-IPA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U više navrata javnost je isticala da su deca lepo vaspitana, ljubazna i sa puno empatije. Najmlađi sin, nestašni Luis, s vremena na vreme zasmeje ceo svet, ali i druga deca su imala faze kada su bila mala, samo što se svaki pokret nije tako detaljno pratio kao članovima britanske kraljevske porodice. Tokom božićnih praznika javnost je obradovala princeza Šarlot koja je pokazala da je lepo vaspitana. Gestom je dirnula mnoge i naglasila koliko ceni svoju rođaku Miju Tindal.

kralj Čarls
Anwar Hussein / Alamy / Alamy / Profimedia 

Kao i svakog Božića, članovi kraljevske porodice bili su na misi, a pre toga su ispred crkve pozdravili građane. Najmlađi su dobili poklone poput medvedića, cveća... Snimak na kojem Šarlot ostavlja cveće svojoj rođaki Miji, koja je u ruci imala manji buket, pregledan je više od šest miliona puta na društvenim mrežama.

„Ti uzmi“, rekla je Šarlot Miji. Vilijam je ranije rekao da voli da provodi vreme sa rođacima za Božić.

„Za mene je, generalno, okupljanje porodice za Božić uvek lepo, jer smo tokom godine dosta raspoređeni radeći svoj posao. Imamo vrlo malo trenutaka da se svi skupimo. Kada vidim da moja deca upoznaju decu mog rođaka, i svi se divno zabavljaju zajedno, to mi je posebno. Zaista se radujem tome“,priznao je.

Mike Egerton / PA Images / Profimedia, CHRISTIAN CHARISIUS / AFP / Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali su se na fakultetu, a spojila su ih ista interesovanja.

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.