Studija koja je analizirala neto vrednosti najpoznatije dece slavnih ličnosti u svetu oktrila je da je princeza Šarlot najbogatije dete u 2023.godine.

Istraživanje, koje je sprovela kompanija Electric Ride on Cars objasnila je da je neto vrednost princeze Šarlot od Velsa 3,6 milijardi funti.

S druge strane, bogatstvo njenog brata princa Džordža, koji će jednom postati kralj, procenjuje se na 2,4 milijardi.

Nakon efekta Dajana i efekta Kejt,došao je red na kraljevsku decu.

princeza Šarlot ima milione na računu
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Od raskošnih pletenih komada do divnih cipela, ormari princa Džordža, princeze Šarlote i princa Luja su inspiracija za izbor odevnih predmeta mnogih roditelja za sopstvenu decu koja su željna da oblače svoje mališane baš kao kraljevska deca.

princeza Šarlot najbogatije dete
Leon Neal / MirrorPix / Profimedia 

Međutim,princeza Šarlot je postala prava ikona stila, jer već nasleđuje osećaj za stil svoje trendi majke. Osmogodišnjakinja je rangirana kao jedno od najmodernije dece slavnih ličnosti, uspevši da pobedi oba svoja brata na listi. Dakle, svi se pitaju kako je moguće da je princeza Šarlot bogatija od svog brata koji će postati kralj jednog dana, piše Glossy.

Glavni razlog je njen stil

- Iako je njena neto vrednost opala za 12 odsto od 2021. godine, ona i dalje prevazilazi svog starijeg brata princa Džordža, očigledno zbog „efekta Kejt Midlton -

princeza Šarlot je najbogatije dete na svetu
Anwar Hussein / Alamy / Alamy / Profimedia 

Dokazano je da modni izbori kraljevske porodice snažno utiču na trenutne modne trendove.

- Princeza Šarlot ima veoma formalan stil, koji se uglavnom sastoji od elegantnih haljina ili kombinacije polo majice i džempera. Takođe se često viđa da nosi Ralf Loren, koji izgleda kao omiljeni brend za kraljevsku porodicu -piše u istraživanju.

princeza Šarlot
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Kako se šuška u izvorima bliski Vilijamu i Kejtu, oni žele da Šarlot kad poraste ima karijeru iz snova.

- Koliko čujem, princ i princeza od Velsa žele da Šarlot... odraste sa očekivanjem da će dobiti posao i da neće obavljati samo kraljevske dužnosti - rekao je ranije ove godine kraljevski urednik Ričard Iden.

Bonus video

DA LI STE ZNALI DA JE KATE MIDDLETON NOSILA DVE VENČANICE? Retko viđene fotografije druge haljine novi su viralni hit TikTok/allacortedi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!