Kraljevska porodica oduvek je bila poprište bizarnih teorija zavera. Doduše, nije da ni sami nisu davali "materijala" za tračeve i raznorazne priče koje kruže decenijama. 

Jedna od onih koja možda i najduže traje vezana je za princa Harija i identitet njegovog "pravog oca". Razlog da se sumnja u očinstvo dala je upravo Dajana priznanjem afere, a fotografije razočaranog kralja kada se Hari rodio samo su dodatno rasplamsale teoriju da je tajni ljubavnik pravi otac. 

Naime, Hari je došao na svet davne 1984. godine 15. septembra, a tom prilikom ispred bolnice u Londonu okupili su se novinari i fotoreporteri strpljivo čekajući izlazak Ledi Di i novorođenog princa. Međutim, tada princ Čarls je bio sve samo ne euforičan kakvi su inače roditelji kada stigne prinova u porodicu. Umesto toga, bio je nervozan i namršten, a Dajana nije skidala pogled sa bebe.

Seli su u autmobil i zaputili se ka palati, a sada se tek saznalo šta je bila istina iza svega toga. Dajana je imala samo 23 godine kada je postala majka po drugi put, ali njen brak je bio tada sve samo ne sjajan. Hari je bio čudo za koje se nadala da će ih ponovo zbližiti. Međutim, umesto da to bude jedan od najsrećnijih dana u njenom životu, rođenje princa pretvorilo se u čisto poniženje.

Naime, nije tajna da je Čarls želeo da dobije ćerku. Svojevremeno je i sam to priznao kada se rodila princeza Šarlot, a on nije skrivao oduševljenje. Međutim, Dajana je 9 meseci svakodnevno slušala kako je devojčica jedini izbor, iako je osećala da nosi još jednog dečaka, ali je informacije čuvala u strahu od njegove reakcije.

Izuzetno težak porođaj trajao je čak 9 sati, a najšokantnije od svega bila je Čarlsova reakcija kada je ugledao Harija:

"Au, dečak je, i još ima riđu kosu", rekao je, a kasnije i aludirao da Hari možda i nije njegov.

Nakon što ih je pokupio iz porodilišta, ostavio ih je u Palati i otišao da igra polo. Sve to Dajani je slomilo srce. I da je najgora na svetu, a nije, takvo ponašanje niko nije zaslužio. 

Nešto kasnije nastale su teorije o tome ko je zapravo pravi Harijev otac, a čovek na kog se najviše upiralo prstom bio je Džejms Hjuit

Čovek koji je u više navrata debelo zatresao kraljevski dvor danas se krije od javnosti, iako su ga paparaci nedavno uslikali na aerodromu. 

Bivši ljubavnik omiljene princeze danas živi povučenim životom, daleko od medija i cele pompe koja prati dvor, čemu je doprinelo i njegovo zdravstveno stanje koje se naglo pogoršalo još 2017. godine kada je pretrpeo moždani i srčani udar. 

Hjuit sada ima 65 godina, i kloni se javnosti, a iako se u popularnoj seriji "Crown" pojavio samo na trenutak, u realnom životu je svojevremeno imao na hiljade i hiljade naslova zahvaljujući odnosu sa Dajanom.

Podsetimo, on i tragočno preminula princeza bili su, u vreme kad je bila udata za britanskog prestolonaslednika Čarlsa, punih pet godina u ljubavnoj vezi, koju je ona kasnije i priznala. Kružile su priče kako je on zapravo otac mlađeg sina čuvene Lejdi Di princa Harija.

Upoznali su se 1986. u Londonu. Hjuit je bio učitelj jahanja pokojne princeze, a ona je romansu priznala 1995. godine u intervjuu.

Časovi jahanja i ljubav prema konjima brzo su prerasli u međusobnu ljubav princeze i oficira. Kako je Hjuit ispričao godinama kasnije, sama Dajana mu je tražila da bude njen instruktor jahanja.

"Samo jedna stvar je pošla naopako. Zaljubili smo se", napisao je on u knjizi "Ljubav i rat".

Njihova ljubavna priča potrajala je do 1991, kad je Hjuit dobio poziv da se javi u svoju jedinicu i ode da učestvuje u Zalivskom ratu. Bio je očajan, po sopstvenom svedočenju nameravao je da okonča život.

On je 1994. godine otpušten iz službe zbog prepiske sa princezom od Velsa. Džejms sada radi kao baštovan sa godišnjom platom od četiri hiljade funti, a živi sa majkom.

Hjuit je napisao tri knjige o aferi sa Dajanom, a čak je učestvovao i u nekoliko rijalitija. U više navrata probao je i da proda ljubavna pisma koja mu je princeza slala, zbog čega ga je javnost optužila.

Pročitajte još: S KIM JE SVE BILA DAJANA? S jednim ljubavnikom se prvi put uzbudila u životu, DRUGOG OTELA SESTRI, a ON je odveo u smrt

Ipak, mnogo zanimljivije od njihove ljubavi medijima je bilo pitanje da li je Hjuit zapravo otac Dajaninog mlađeg sina princa Harija. Ono zbog čega je javnost najviše sumnjala bila je neverovatna sličnost mladog princa Harija i Džejmsa, jer obojica imaju riđu kosu i pege.

Kako je bivši ljubavnik ledi Dajane jednom prilikom objasnio, nije moguće da on bude otac nestašnog plemića.

"Ne, ja nisam njegov otac. To je samo jedna od mnogih dezinformacija koje novine prodaju. Te laži sigurno padaju Hariju teže nego meni", rekao je Džejms.

Izvori bliski Bakingemskoj palati negiraju da princ Čarls nije biološki otac princa Harija, navodeći da je on rođen mnogo pre nego što je princeza Dajana stupila u vanbračnu vezu. No, i pored toga, javnost nije ubeđena, a vama prepuštamo da procenite šta je prava istina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!