Džejms Hjuit, čuveni ljubavnik princeze Dajane, godinama se ne može videti u javnosti. Poslednji put kada je paparacima pošlo za rukom da ga uslikaju bilo je pre nekoliko dana, na aerodromu, a pre toga, pre dve godine, prilikom kupovine. 

Bivši ljubavnik omiljene princeze danas živi povučenim životom, daleko od medija i cele pompe koja prati dvor, čemu je doprinelo i njegovo zdravstveno stanje koje se naglo pogoršalo još 2017. godine kada je pretrpeo moždani i srčani udar.

Hjuit sada ima 65 godina, i kloni se javnosti, a iako se u popularnoj seriji "Crown" pojavio samo na trenutak, u realnom životu je svojevremeno imao na hiljade i hiljade naslova zahvaljujući odnosu sa Dajanom

Džejms Hjuit danas.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, on i tragočno preminula princeza bili su, u vreme kad je bila udata za britanskog prestolonaslednika Čarlsa, punih pet godina u ljubavnoj vezi, koju je ona kasnije i priznala. Kružile su priče kako je on zapravo otac mlađeg sina čuvene Lejdi Di princa Harija.

Afera s princezom Dajanom trajala je pet godina, a upoznali su se 1986. u Londonu. Hjuit je bio učitelj jahanja pokojne princeze, a ona je romansu priznala 1995. godine u intervjuu.

Časovi jahanja i ljubav prema konjima brzo su prerasli u međusobnu ljubav princeze i oficira.

Njihova ljubavna priča potrajala je punih pet godina, do 1991, kad je Hjuit dobio poziv da se javi u svoju jedinicu i ode da učestvuje u Zalivskom ratu. Bio je očajan, po sopstvenom svedočenju nameravao je da okonča život.

On je 1994. godine otpušten iz službe zbog prepiske sa princezom od Velsa. Džejms sada radi kao baštovan sa godišnjom platom od četiri hiljade funti, a živi sa majkom.

Hjuit je napisao tri knjige o aferi sa Dajanom, a čak je učestvovao i u nekoliko rijalitija. U više navrata probao je i da proda ljubavna pisma koja mu je princeza slala, zbog čega ga je javnost optužila.

Ipak, mnogo zanimljivije od njihove ljubavi medijima je bilo pitanje da li je Hjuit zapravo otac Dajaninog mlađeg sina princa Harija. Ono zbog čega je javnost najviše sumnjala bila je neverovatna sličnost mladog princa Harija i Džejmsa, jer obojica imaju riđu kosu i pege.

Pročitajte još: S KIM JE SVE BILA DAJANA? S jednim ljubavnikom se prvi put uzbudila u životu, DRUGOG OTELA SESTRI, a ON je odveo u smrt

Kako je bivši ljubavnik ledi Dajane jednom prilikom objasnio, nije moguće da on bude otac nestašnog plemića.

- Ne, ja nisam njegov otac. To je samo jedna od mnogih dezinformacija koje novine prodaju. Te laži sigurno padaju Hariju teže nego meni - rekao je Džejms.

Izvori bliski Bakingemskoj palati negiraju da princ Čarls nije biološki otac princa Harija, navodeći da je on rođen mnogo pre nego što je princeza Dajana stupila u vanbračnu vezu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Dajana Čarls  tiktok/@royal.tc

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!