Sedmi rođendan danas slavi princeza Šarlot, ćerka vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Kejt je, već tradicionalno, fotografisala slavljenicu u Norfolku i objavila fotografije malene princeze okružene cvećem. Vojvokinja je tradiciju objavljivanja rođendanskih fotografija započela s prvorođenim sinom Džordžom, a preslatkim fotografijama do sad je uvek oduševljavala.

Na jednoj fotografiji princeza Šarlot veselo pozira i sa svojom miljenicom – koker španijelkom Orlom. Teško je ne primetiti da devojčica sve više liči na svo oca, budućeg kralja princa Vilijama.

Jasno je da s godinama princeza izrasta u pravu lepoticu, a kao što je poznato, od malih nogu spremno pozira na porodičnim portretima.

U poslednje vreme Šarlot je sa porodicom viđena dva puta. U martu je s roditeljima bila u Vesminsterskoj opatiji na komemoraciji vojvode od Edinburga, a na Uskrs je bila na misi.

Kejt Midlton i princ Vilijam sa decom na misi.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Šarlot Elizabet Dajana je srednje dete Vilijama i Kejt. Njen mlađi brat, princ Luis, napunio je četiri godine 23. aprila, a princ Džordž će u julu proslaviti deveti rođendan. Šarlot je četvrta naslednica krune u redu, nakon prinčeva Čarlsa, Vilijama i njenog brata Džordža.

Šarlot Elizabet Dajana se dosta promenila do danas.
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovih dana su vojvode od Kembridža imali čak dva povoda za slavlje. Osim princezinog rođendana, Vilijam i Kejt su proslavili i 11. godišnjicu braka.

Princeza Šarlot sve više liči na oca princa Vilijama.
Aaron Chown/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zanimljivo je da svake godine za rođendane svoje dece Kejt objavljuje autorske fotografije. Kako piše BBC, vojvotkinja od Kembridža obožava fotografiju, a pokroviteljka je Kraljevskog fotografskog društva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!