Adrijana Lima i dalje je glavna tema javnosti nakon izdanja sa premijere filma. Iako je pokazala fitku figuru i besprekoran stil, ono što je mnogima zasmetalo je njeno lice koje je izgledalo potpuno drugačije nego pre samo nekoliko nedelja. 

Problem je bilo i to što su fotografije sa crvenog tepiha izgledale potpuno drugačije nego one koje je objavila na mrežama, a na kojima je sve bilo "upeglano", bez ijedne "mane". 

Adrijana Lima na mrežama.
instagram/adrianalima 

Uživo je priča bila potpuno drugačija, te iako je Lima jedna od najlepših žena sveta, čini se da su se ovog puta šminkeri preterano "zaigrali" i umesto da istaknu ono najbolje na njenom licu, oni su bacili fokus na "nesavršenosti". 

Adrijana Lima je izgledala potpuno drugačije i deformisano.
Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Sa druge strane, mnogi tvrde da je manekenka jednostavno preterala sa filerima i botoksom, te da je sve "migriralo" u trudnoći. 

Lima je pokušala da se "opravda" dan nakon premijere tako što je okačila stori na kojem pozira bez šminke, a za svoj izgled "krivi" stariju ćerku tinejdžerku, mlađu koja je u predtinejdžerskoj dobi, baš kao i njena pastorka i jednogodišnjeg sina koji je tek prohodao, kao i tri psa. Ali njena priča nije "pila vodu". 

Adrijana Lima je objavila stori bez šminke.
instagram/adrianalima 

Ljudi su je još više kritikovali. "Koga bre ti praviš budalom". "I ja radim, imam i decu i muža, i obaveze, ali nemam milione na računu. I pojavljujem se na poslu, ali nemam svaki dan drugačije lice", "Pravdati filere majčinstvom je nisko", "Jadna Adrijana... srce mi se cepa. I mi sve to radimo, bez bebisiterki i pomoći, pa ne trčimo kod plastičara", "Ako si toliko umorna ne moraš da ideš na crveni tepih. Ovakvo sređivanje sigurno ne traje sat, dva, već, sudeći po objavama, celi dan. Mnoge od nas nemaju luksuz da nam neko celog dana gleda dete. Ako ti se izlazi - idi... idi s mužem na večeru, idi negde drugde, ali ne kukaj u fazonu 'jadna ja' jer te niko ne tera na ovakve događaje, pogotovo što nisi deo filma", "Da li je to Lima upravo pokušala da opravda loš botoks majčinstvom", pisali su mnogi, a mnoge majke nisu birale reči da kritikuju manekenku koja je, kako kažu, "izgubila kompas". 

Pre samo nekoliko dana Lima je bila tema javnosti i zbog poređenja sa lepom Madalinom Geneom koja se pojavila u "osvetničkoj" zlatnoj haljini, kada su mnogi komentarisali da "Lima ove fotke gleda i plače".

Naravno, ponovo su ukazivali na činjenicu da su obe manekenke "radile" neke delove lica, ali da Genea nije preterala, te da se njeni fileri nisu pomerili kao što je slučaj kod Adrijane koja "juri mladost"

Adrijana Lima u haljini sa šljokicama.
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Priča je dobila i svoj obrt na srpskoj sceni, pa je Limu "bacila u prašinu" naša slavna glumica Marija Karan koja je poznata po prirodnoj lepoti. Iako su obe slično godište, odnosno, Lima je jedva godinu dana starija od Karan, poslednje fotografije srpske glumice ostavile su utisak žene koja je daleko mlađa. 

Lepa Marija blistala je u korsetu, odnosno kompletu sa šljokicama dok je pozirala sa prijateljima, a njena vitka linija oduzimala je dah. Poznato je da i ona, baš kao i Lima, vežba poput spartanca da bi izgledala tako, te je jasno zašto i dalje mnogi komentarišu da retko ko može da joj "stane na crtu"

Sa visokim repom i tamnim karminom, Karan je zaista izgledala kao milion dolara i na momente zaista podsetila na slavnu manekenku, te ne čudi što su pojedinci komentarisali da Lima njene fotke "gleda i plače".

Vama ostavljamo da procenite ko je bolje izneo kombinaciju sa zlatnim šljokicama, ali moramo priznati da lepa Marija izgleda stvarno kao milion dolara.

Adrijana Lima u zlatnom.
GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia 

Pročitajte još: NAJLEPŠA ŽENA OBJASNILA EX SRPSKOJ SNAJKI KAKO SE NOSI HALJINA SA ŠLJOKICAMA: "Fotke koje Adrijana Lima gleda i plače"

Bonus video:

MARIJA KARAN MIŠIĆAVA I ZNOJAVA: Glumica pokazala kako trenira, pratioci ODUŠEVLJENI njenim izgledom! #instagram/marakaran

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!