Jedna od najlepših glumica svih vremena, zanosna Heder Grejam oduševila je sve poslednjih fotografijama na kojima pozira u minijaturnom kupaćem kostimu. Čuvena plavuša koja je ušla u šestu deceniju, s obzirom da je pre par meseci proslavila čak 53. rođendan i dalje se može pohvaliti fantastičnom linijom koja, malo je reći, oduzima dah. 

Beli bikini istakao je njene obline u prvi plan i bacio fokus na izvajan struk i noge na kojima bi joj pozavidele i daleko mlađe. 

Očekivano, komentari su se ređali, a ljudi su ređali kompliment za komplimentom. 

"Ne stariš, izgledaš fantastično", "Izgledaš identično kao pre 35 godina, samo ti je tada kosa bila prava", "Ja ne mogu da verujem da imaš 53, ovo je neverovatno", "Prirodna lepotica", "Kakva boginja"... samo je delić koji se mogao pročitati... 

Ono što je karakteristično za Heder je i to da ova glumica zaista stari dostojanstveno, i nema problem da pokaže bore, iako su genetika i zdrav život definitivno na njenoj strani. Ipak, za njen neverovatno mladalački izgled u šestoj deceniji, koji sve zadivljuje, zaslužna je još jedna star, a tajnu je otkrila jednom prilikom. 

"Volim da spavam. Ponekad kada kažem ljudima koliko spavam, šokiram ih. Obično spavam između devet i 12 sati", istakla je glumica.

Podsetimo, Heder se proslavila upravo ulogom u filmu "Boogie Nights” kada je tumačila ulogu glumice u filmovima za odrasle - Brendi, poznatije po nadimku Rollergirl (jer nikada ne skida rolere).

Ona je inače često ne samo izgledom već i smelim seksi scenama koje je snimala tokom života punila naslovnice i medijske stupce. Poslednja je bila u filmu "Poslednji sin" u kojem igra prostitutku, a u decembru prošle godine procurele su fotografije sa seta na kojima je u toplesu.

Heder je snimala vrele scene sa 20 godina mlađim reperom Mašin Ganom Kelijem, koji je poznat po svom kontroverznom ponašanju, kao i po vezi sa glumicom Megan Foks.

Heder Grejam razvila je majčinski instinkt prema Mašin Ganu
Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Iskreno, u početku nisam znala ko je on, slušaju ga deca mojih prijatelja", priznala je Grejam u intervjuu za ABC Audio, ali i dodala da su se zbližili na snimanju, te da je prema njemu čak razvila i majčinski instinkt.

Inače, glumica uopšte nije komunicirala sa roditeljima od 1997. godine. Najčudnije je to što roditelji Džoan i Džim Grejam ne znaju šta je pošlo po zlu. Hederin tata, 82-godišnji Džim, koji je penzionisani agent FBI, rekao je:

"Džoan i ja smo proveli bezbroj neprospavanih noći razmišljajući o tome šta je pošlo po zlu. A ni dan-danas zaista ne znamo. Svaki put kada negde pročitamo zašto nismo deo Hederinog života, to postaje sve više i više frustrirajuće i jednostavno neistinito. Holivud je zastrašujuće mesto - uništio je našu porodicu. Odgajali smo Heder da izraste u nezavisnu ženu; a kada je izašao "Boogie Nights", nismo ni znali da je Heder u tom filmu.''

Instagram Evo kako danas izgleda Heder Grejam.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!