Slavna glumica Heder Grejam koju je publika najviše zavolela kroz hit ostvarenja "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me", "The Hangover", "Boogie Nights" i mnoge druge, možda je ušla u šestu deceniju, ali svakako ne izgleda tako. 

Sa 52 lepotica može da se pohvali linijom na kojoj bi joj pozavidele i mlađe, što se jasno videlo i nedavno kada je prošetala plažom u Los Anđelesu.

Heder Grejam oduševljava izgledom u šestoj deceniji.
LENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U minijaturnom crnom kupaćem kostimu privlačila je pažnju na svakom koraku. Društvo joj je pravio i novi dečko od kojeg se retko odvaja, a nedavno su se prvi put pojavili zajedno u izlasku u Malibuu. 

Glumica nije skidala osmeh sa lica, te je jasno da veoma uživa u novoj romansi. Identitet muškarca nije poznat, a Heder je i ranije držala svoj ljubavni život dalje od očiju javnosti, te imena svojih partnera retko objavljivala. 

Heder Grejam ima novog dečka.
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ranije je bila u vezi sa izraelskim scenaristom Janivom Razom, od 2011. do 2018. godine, a nakon toga nije otkrivala previše informacija o svojim partnerima.

Ipak, oduvek je punila medijske stupce svojim izgledom, ali i smelim seksi scenama koje je snimala tokom života. Poslednji je bio u filmu "Poslednji sin" u kojem igra prostitutku, a u decembru prošle godine procurele su fotografije sa seta na kojima je u toplesu.

Heder je snimala vrele scene sa 20 godina mlađim reperom Mašin Ganom Kelijem, koji je poznat po svom kontroverznom ponašanju, kao i po vezi sa glumicom Megan Foks.

Heder Grejam je snimala film sa Mašin Gan kelijem.
Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Iskreno, u početku nisam znala ko je on, slušaju ga deca mojih prijatelja", priznala je Grejam u intervjuu za ABC Audio, ali i dodala da su se zbližili na snimanju, te da je prema njemu čak razvila i majčinski instinkt.

Inače, glumica uopšte nije komunicirala sa roditeljima od 1997. godine. Najčudnije je to što roditelji Džoan i Džim Grejam ne znaju šta je pošlo po zlu. Hederin tata, 82-godišnji Džim, koji je penzionisani agent FBI, rekao je:

"Džoan i ja smo proveli bezbroj neprospavanih noći razmišljajući o tome šta je pošlo po zlu. A ni dan-danas zaista ne znamo. Svaki put kada negde pročitamo zašto nismo deo Hederinog života, to postaje sve više i više frustrirajuće i jednostavno neistinito. Holivud je zastrašujuće mesto - uništio je našu porodicu. Odgajali smo Heder da izraste u nezavisnu ženu; a kada je izašao "Boogie Nights", nismo ni znali da je Heder u tom filmu.''

Heder se proslavila upravo ulogom u filmu "Boogie Nights” kada je tumačila ulogu porno glumice Brendi, poznatije po nadimku Rollergirl (jer nikada ne skida rolere).

Inače, kada je reč o Grejamu, ne može se ne pomenuti njen neverovatno mladalački izgled u šestoj deceniji, koji sve zadivljuje, a jednom je otkrila i u čemu je njena tajna.

"Volim da spavam. Ponekad kada kažem ljudima koliko spavam, šokiram ih. Obično spavam između devet i 12 sati", istakla je glumica, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku:

Instagram Evo kako danas izgleda Heder Grejam.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!