Do pre dve godine, svakog leta tabloidi su bili preplavljeni fotografijama Donatele Versaće u kupaćem kostimu. Kako to obično biva, ovakve objave pratila je i salva uvreda na račun tela slavne dizajnerke koja je i sama pričala da bi "pre umrla, nego starila prirodno". 

Nije tajna da su Donateli plastični hirurzi najbolji prijatelji, te da svoje lice i telo godinama sređuje odlaskom "pod nož". Takođe, drži i rigorozne dijete zbog kojih je na ivici anorekcije, a njeni nerealni standardi lepote odveli su u probleme sa ishranom i njenu ćerku Alegru koju nakon toga godinama nije bilo moguće videti u javnosti. 

Ćerka Alegra pratila je Donatelin primer.
Charles Sykes / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, Donetela nije želela da se zaustavi. Nastavila je po starom, pokušavajući da zamrzne lik u vremenu, ali čak i "ledena kraljica", kako je zovu, nije mogla da bude imuna na jezive kritike nakon što su se njene fotografije sa vožnje kanuima pojavile na mrežama.

Donatela Versaće uništila je lik operacijama.
Shutterstock 

Taman kada se pomislilo da se sve videlo, odnosno, da ne može gore od paparaco fotki na kojima je Donatela toliko izgorela na suncu da deluje kao da je promenila rasu, a pojavile su se nove na kojima se jasno videlo koliko je loše stanje u kojem se njeno telo nalazi.

Donatela se očigledno više nego dobro zabavljala sa prijateljima, te nije obraćala pažnju na fotografe, a komentari na račun njene linije bili su užasni.

"Grudi kao dve vrećice, telo naborani štapić", "Svako ima pravo da se skine u kupaći, ali je tužno šta je samoj sebi uradila operacijama", "Meni je neprijatno da je gledam", "Ova žena ne prestaje da se uništava operacijama", "Gadno", "Grozno izgleda"... samo je delić onoga što se moglo pročitati, a komentari su bili sve gori i gori.

Donatela VErsaće više se ne skida u javnosti u kupaći.
Pixon Press / INSTAR Images / Profimedia 

Nakon toga, Donatelu nije bilo moguće videti u kupaćem kostimu u javnosti, a čak i kada je na odmoru, bira destinacije kojima je nemoguće prići, sa maksimalnim obezbeđenjem.  

Inače, Donatela je od od 1997. zavisna od plastičnih operacija, a danas se za njeno ime mnogo češće vezuje da je intervencijama sebe pretvorila u hodajuću karikaturu. Dok je nekada bila prirodna lepotica punih usana, danas izgleda mnogo drugačije, a koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Globe Photos / Zuma Press / Profimedia, PHOTOlink / Everett / Profimedia Donatela Versaće pre i posle plastičnih operacija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!