Žene i devojke slavnih sportista oduvek su privlačile pažnju, međutim, poslednjih dana, ime jedne Srpkinje posebno se istaklo na "radaru". U pitanju je Srpkinja Šejla Đakovac koja je rodom iz Novog Pazara, a na njene čari pao je jedan od najistaknutijih sportista - bodibilder i najjači čovek sveta Leri Vils.

Šejla Đakovac zavela je slanog bodiildera.
Instagram 

Lerija samo na Instagramu prati 3,6 miliona ljudi, a u moru fotografija sa takmičenja i sa napornih treninga, čini se da su mu najdraže upravo one sa Šejlom. Snagator i lepotica se ne odvajaju, a ovog leta uspeli su da posete i Srbiju što je bodibilder objavio na svom Instagram nalogu.

Bodibilder je inače svoju slavu prvobitno stekao u podizanju tegova nakon što se posvetio poslu fitnes instruktora pa na svom Jutjub kanalu često kači video snimke svojih treninga uz savete za pravilan rad vežbi. Neretko treniraju i zajedno, što se da primetiti i po liniji lepe Šejle koja izgledom oduzima dah.

30-godišnjakinju svakodnevno obasipaju komplimentima na račun linije i porede je čak i sa Kardašijankama, iako su saglasni da je zanosna Srpkinja lepša.

Inače, Leri i Šejla su se upoznali u Dubaiju gde trenutno žive, a iako njegovom šarmu nisu odolele mnoge lepotice, za njega je bila fatalna jedino šarmantna Srpkinja. On je i više puta isticao da mu je ona najveća podrška u svemu što radi, ali i on njoj, a snagator i lepotica retko se odvajaju, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako izgleda Šejla Đakovac koja je osvojila slavnog bodibildera Lerija Vilsa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!