Hrvatska influenserka Ela Dvornik bila je kuma na venčanju, a tom prilikom uspela je da preuzme malo pažnje i na sebe svojim izdanjem koje je mnoge šokiralo.

"Ja sretnije od Martine, a ona mladenka", napisala je Ela uz fotografiju iz matične kancelarije na kojoj se moglo videti da je za venčanje obuklo svetlo odelo koje je upotpunila čarapama leopard dezena i glomaznim crnim cipelama, kao i rancem na leđima.

Naime, Ela Dvornik se na svadbi pojavila u izdanju koje nije pogodno za slavlja kao što je venčanja, te su mnogi korisnici društvenih mreža osudili njen potez.

Međutim, ubrzo su počele da se nižu kritike i loši komentari na račun Elinog izdanja za venčanje, piše "Index.h".

"Ela, stalno se slikaš u full visokim petama i stajliš komadima, a onda držiš predavanja i budeš kuma u nečem kao za bacit smeće! Podržavam tvoju individualnost, al ono", "Samo da nisi te čarape navukla bila bi bomba", "Ponižavajuće za mladence", neki su od komentara.

Ela Dvornik se za venčanje nije obukla prikladno.
Print Screen / Instagram 

"Na svadbi ćemo se praviti važni, ovo je službeni deo samo", odgovorila je ova blogerka ubrzo dežurnim kritičarima, a više njenih izdanja pogledajte u nastavku:

Instagram Ela Dvornik

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!