Influenserka i blogerka Ela Dvornik je veoma aktivna na društvenim mrežama, a postala je poznata i po tome što često iznosi detalje iz svog života. Svoje pratioce često ume da nasmeje, pa je tako nedavno prozvala i svoje bivše momke.

Ovoga puta, Ela je odlučila da snimi video pod nazivom "Ljudi, vreme je za grudi" i na taj način podeli svoje iskustvo o povećanju grudi. Ipak, Ela priznaje da je sve počelo tako što je otkrila da ima cistu u grudima.

- Prošle godine, dok sam plesala, napipala sam veliku kvrgu na levoj dojci i ona je bila jako tvrda. Počela je da mi smeta i da me boli. Svašta mi je prošlo kroz glavu jer nisam osoba koja ide redovno na preglede. Otišla sam na pregled, uplašila sam da ću biti prva u porodici koja ima rak dojke. Na sreću, ispalo je da je to cista velika oko pet centimetara - rekla je Ela i dodala da je oko dva meseca patila zbog ciste.

ela dvornik
Instagram 

- Bitno je da idete redovno na preglede i da se ne bojite kao ja. Pitala sam se: "Šta ako imam tumor, a toga sam se setila tek kad sam napipala nešto" - rekla je influenserka.

Potom je ispričala da je povećala grudi, jer joj je jako smetala asimetrija koju danas ima većina žena.

- Oduvek sam imala male grudi, a bilo je specifično to što su bile široke. Uvek sam nosila C korpe i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad nisam mogla da zamislim sebe sa većim grudima. Kad sam rodila Bali, nisam je dojila. Nakon porođaja, leva dojka je ostala veća od desne - rekla je Ela.

- Nisam htela silikone, razmišljala sam o transferu masti. Međutim, rekli su mi da to nije najtrajnija opcija. Doktor mi je rekao da nikad nije video takvu asimetriju grudi, ali i bradavica" - rekla je Ela.

Osim toga, blogerka je napomenula da je operaciju grudi obavila u isto vreme kada je operisala i nos, odnosno pre nego što je rodila ćerku Lumi.

ela dvornik
Instagram 

- Kad sam se prvi put videla, ja sam se us*ala, jer su bile preogromne. Međutim, tako to izgleda kad se tek napravi. Imam dva različita implantata. Sada nosim D korpe, nisam previše otišla u veličinu, više mi je napravljena masa. I mogu vam reći da se to poredi sa carskim rezom. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet više ikad da odem na korekciju - zaključila je Ela koja je nedavno svoje pratioce nasmejala starim fotografijama.