Popularna hrvastka influenserka Ela Dvornik nedavno je donela odluku da se odseli iz Zagreba sa porodicom. Sa suprugom Čarlsom Pirsom pronašla je savršenu kuću u Istri, u koju su se uselili sa njihovim ćerkama Bali i Lumi.

Ela se fotografijama novog doma na primorju pohvalila na društvenim mrežama, a ono što je mnoge raznežilo je to da je svom pokojnom ocu, muzičaru Dinu Dvorniku posvetila jedan kutak. 

"Dobro došla kući. Poslednjih pet dana, kako smo oči otvorili dok nismo klonuli, raspakivali smo, dizali, micali, premeštali, čistili, sklapali peščanike, ljuljaške, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvek dom.

I sve je vredelo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Bali ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kom se sad može nesmetano igrati", napisala je Ela u opisu slike na kojoj vidimo kako njena ćerka pozira ispod velike crno-bele slike čuvenog Dina Dvornika.

"Da mi je neko pre pet godina rekao da ću s dvoje djece živeti pa gotovo 'na selu' s nešto više od hiljadu suseda, kladila bih se da se to meni nikada neće dogoditi. Prvo da ću uopšte imati dete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću i napokon iz stanara preći u vlasnika, i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mestu. Eto, dogodilo se i to. I već mi se nekoliko dana u glavi vrti glas moga dede Borisa", dodala je Ela.

Ona je inače nedavno otkrila da je podigla kredit kako bi obezbedila krov nad glavom, te je istakla da je izjamljivanje stana plaćala više nego što sad plaća kredit koji je podigla kako bi kupila kuću na moru.

"Bizarna stvar koja mi se uvek mota po glavi je da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala iznajmljivanje nego što sad plaćam kredit za kuću na moru", napisala je na Instagramu.

"Sećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi celi život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu da dobiju. Jako bizarno vreme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i izjamljivanje i režije i sve ostale izdatke", dodala je ona i napisala:

"isam mogla baš kuću, ali mogla sam da kupim stan bez problema. Ne bih sad imala ni lipe duga".