Većina nas na stare fotografije iz tinejdžerskih dana reaguje sa "jao bože, vidi na šta sam ličio/ličila"! Diskutabilna modna izdanja, šminka... ruku na srce, retki su oni koji mogu da se pohvale dobrim izborima u tim godinama.

Izuzetak nisu ni poznati, a ovog puta, poznata influenserka Ela Dvornik podelila je fotke iz daleke prošlosti i nasmejala svoje pratioce.

Naime, verujemo da među vama ima i onih koji se sećaju preteče Fejsbuka, čuvene društvene mreže MySpace. Među onima koji su imali profil na ovoj mreži bila je i Ela, a jedan pogled je dovoljan da vidite da ono kako je izgledala nekad nema veze sa onim kako izgleda danas.

Poznato je da je ona oduvek bila sklona drastičnim fizičkim promenama, a bila je i veoma iskrena o tome šta je sve radila na sebi kako bi izgledala kao danas.

"Ok, ko se seća MySpacea? Ovo su neke od mojih slika tamo, hahahahaha", napisala je influenserka na storijima, a onda podelila desetak fotki iz rane mladosti.

ela dvornik nekad
printscreen/instagram 

Naravno, komentari fanova samo su se ređali.


"Draga Ela, ja te se sećam u ovom izdanju još dok sam kao srednjoškolka izlazila u Močvaru, a ti si radila u garderobi i uzimala jakne... Sigurno pre 20 godina", jedna je od poruka koje je dobila i podelila sa drugima.

ela dvornik sa myspacea
printscreen/instagram 

"Moj prvi posao čuvanja jakni u garderobi u Močvari, pre 15 godina tačnije. To su bila vremena", zaključila je i apsolutno se slažemo sa njom, a još izdanja popularne influenserke iz tog vremena pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ela Dvornik, fotografije sa društvene mreže MySpace