Influenserka Ela Dvornik i njen suprug Čarls Pirs, jedni su od onih parova koji društvene mreže koriste za iskrene razgovore s pratiocima.

Česte teme takvih razgovora su i poridičan život, odnos s partnerom ili anegdote koje su doživeli skćerkicama, trogodišnjom Bali i jednogodišnjom Lumi.

Ovog puta se blogerka dotakla teme razvoda i spremanja pred izlazak.

"Ljudi koji imaju decu su u riziku od razvoda braka doslovno svaki put kad trebaju da spreme decu da bi izašli negde. Ne znam koliko vi izlazite, al moj suprug i ja smo pred razvodom bar 3, 4 puta dnevno", napisala je uvek iskrena Ela i kao i uvek, pokrenula raspravu u komentarima.

Par koji danas svakodnevno uživa u roditeljstvu je sklopio brak 2019. godine u Las Vegasu.

"Ima li boljeg načina da napravimo epski srećan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i srećnim početkom! Poslednje tri godine otkad smo vereni pokušavali smo da isplaniramo venčanje, ali kako su nam porodice na drugim krajevima Evrope, to je bilo jako, jako teško', tada je objasnila.

Jednom prilikom je Ela opisala i njihov prvi susret.

"Sve je počelo uz pivo. Sedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala da peva. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli da se ispovedamo jedno drugome.

Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svideo mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osećala. Bilo je nešto u vazduhu i oboje smo osetili da to neće biti samo jedna od onih noći", opisala je početak njihove romanse.

Podsetimo, influenserka je nedavno kupila kuću u istarskim Balama te se nakon skoro celog života provedenog u Zagrebu, preselila u nju sa svojom porodicom.

Supružnici su godinama unazad razmišljali o napuštanju Zagreba, a sada su napokon, spakovali kofere te ubrzanu metropolu zamenili bajkovitom Istrom.

Iako mnogi jedva čekaju poznati "house tour", Ela je nedavno otkrila da će s time ipak malo pričekati.

"Dobijam puno poruka da vam pokažem kuću pa evo par razlog zašto još nisam. Podrum i gornji sprat su nam još neraspakovani. Čekamo da deca odu u vrtić jer uz njih ne uspevamo ništa.

Tako da jedino mogu da vam pokažem dnevni boravak. Drugo, planiramo u kompletnu rekonstrukciju nakon leta pa nema baš smisla da vam pokazujem nešto što neće još dugo biti takvo", objasnila je tada na Instagramu pa pokazala šta želi da postigne renoviranjem.

Instagram Ela Dvornik