Influenserka i blogerka Ela Dvornik nedavno je sa svojim pratiocima podelila svoje iskustvo prilikom povećanja grudi.

Kako je i sama rekla, sve je počelo otkrićem ciste u grudima, koju je je slučano napipala.

Srećom, u pitanju je bio samo benigni problem, ali je ipak morala da ga reši operacijom, a tom priliko odlučila se i za povećanje grudi kako bi rešila problem asimetrije.

- Oduvek sam imala male grudi, a bilo je specifično to što su bile široke. Uvek sam nosila C korpe i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad nisam mogla da zamislim sebe sa većim grudima. Kad sam rodila Bali, nisam je dojila. Nakon porođaja, leva dojka je ostala veća od desne - rekla je Ela tom prilikom.

ela dvornik
Print Screen / Instagram 

- Nisam htela silikone, razmišljala sam o transferu masti. Međutim, rekli su mi da to nije najtrajnija opcija. Doktor mi je rekao da nikad nije video takvu asimetriju grudi, ali i bradavica - rekla je Ela. Osim toga, blogerka je napomenula da je operaciju grudi obavila u isto vreme kada je operisala i nos, odnosno pre nego što je rodila ćerku Lumi.

Ipak, iako do sad nekako svoje grudi nije isticala u prvi plan, nedavno je podelila fotografiju sa jednog kursa na koji je krenula, a svi su mahom komentarisali njen bujni dekolte.

ela dvornik
printscreen/instagram 

Naime, Ela je otkrila da je talentovana za tetoviranje obrva, a na fotki sa časa pozirala je u crnoj majci sa velikim izrezom. Pratiocima se obratila rečima:

- Shvatila sam da sam talentovana za rukovanje pištoljem za iscrtavanje obrva, odnosno za tetoviranje jer je isti. Volim tetovaže i lepe obrve, tako da nije loša opcija naučiti rukovati s njim. Bi li mi dali da vam se približim s ovom mašinom? Budite iskreni - napisala je u opisu objave.

Ipak, retki su mogli da maknu pažnju od njenih grudi.

- Naravno! Umiriće me pogled u tvoj dekolte - pisali su joj pratioci, a Ela je na prvi komentar brzo odgovorila:

- Ha-ha-ha dobar je dekolte, nema šta, hvala Srbijo!

ela dvornik
pritnscreen/instagram 

Inače, Ela je svojevremeno otkrila da je bila šokirana veličinom grudi nakon operacije:

- Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam ovu korekciju zbog sebe. Kad sam se prvi put videla nakon zahvata, ja sam se us*ala jer su grudi bile preogromne kad sam ih prvi put videla. Sada imam D korpe, nisam previše otišla u veličinu i više su dobile na masi od napred i sve je rađeno ispod mišića, a ta bol je usporediva s boli nakon carskog reza i ne bi mi palo na pamet više nikada ići na korekciju grudi. Nije ugodno i neko treba biti uz vas sedam dana da vam pomaže. Zahvat sam napravila u Srbiji u vreme kad sam radila korekciju nosa i sve skupa sam platila 4.000 evra - ispričala je Ela, a još njenih fotografija sa novim grudima pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, pritnscreen/youtube Ela Dvornik nakon operacije grudi