Haljine i suknje sa dubokim izrezom u stilu holivudskih diva vratile su se na velika vrata. Brojne zvezde, kako domaće tako i strane biraju pravo ovakve modele za crveni tepih, te ne čudi što su popularni i kod brojnih maturantkinja, ali i kao jedan od #1 izbora za svečanosti poput venčanja i sličnih prigoda.

Jedna od onih koja je očarala izborom toalete je i hrvatska influenserka Ela Dvornik koja je ukrala svu pažnju neobičnom belom haljinom sa dubokim dekolteom ali i izrazito visokim šlicem koji je išao preko kuka. Hrabro izdanje izazvalo je salve uzdaha, a kako to obično biva, mnogi su se pitali da li je ispod ovakve haljine lepa influenserka uopšte i nosila veš.

Zapravo, kada pogledamo i svetske primere, poput Megan Foks, Anđeline Džoli, Dženifer Lopez i mnogih drugih dama koje su birale ovakve modele, zaista se činilo da ispod suknji i haljina sa ovako dubokim izrezom jednostavno nije moguće nositi veš jer bi se video.

Međutim, sve ove slavne lepotice nose donje rublje, a Ela je upravo na svom Instagramu otkrila mali trik kojim je "sakrila" veš.

SJAJAN TRIK ELE DVORNIK ZA SVE KOJI VOLE HALJINE SA DUBOKIM ŠLICEM: Evo kako da vam se ne vidi veš Instagram/elladvornik

Naime, Ela je pokazala da je svoj tanga veš jednostavno "uštinula" sa prednje strane i zakačila, čime je jasno kako je postao "nevidljiv". Naravno, njeni pratioci oduševljeni su trikom.

"Trebalo bi da patentiraš ovo", "Genijalno", "Odlična fora", "Nikad mi ne bi palo na pamet, genijalno", "Ovo je najbolji post ikada"... pisali su joj u komentarima, a više je nego jasno da su dame bile oduševljene "cakom".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!