"POVEĆALA SAM USNE BEZ UPOTREBE HIJALURONA" Slavna šminkera pokazala fnatastičan trik koji svako može da izvede

Poznata šminkerka i vlasnica najpoznatije bjuti kompanije u par poteza pokazala je kako možete povećati usne na prirodan način u par poteza četkicom.

Jednostavnikm trikom možete povećati usne šminkom.
Shutterstock 

Ukoliko ste mislili da su fileri jedini način na koji usne možete učiniti punijim, varate se. Dovoljan vam je jedan trik pa da i bez "igala" dobijete punoću, a pokazala ga je niko drugi do Huda Katan, čuvena šminkerka i vlansica jedne od najpoznatijih makeup komanija - "Huda Beauty".

Ona je na TikToku pokazala kako da u par poteza vizuelno dobijete efekat punoće, a velike su šanse da sve što vam je potrebno već i imate u neseseru.

"Konturisala sam usne vrlo čudno, ali sad sam opsednuta time i pokazaću vam kako to izgleda. Uz pomoć palete za konturisanje i fine četkice nacrtaću strelicu u udubljenju između nosa i usana. Onda ću nacrtati polukrug ispod donje usne", započela je Huda.

Ovaj trik možete postići bilo kojim tečnim ili kremastim proizvodom za konturisanje, a tutorijal pogledajte u nastavku.

POVEĆAJTE USNE I BEZ FILERA: Jednostavnim trikom do fantastičnih rezultata TikTok/hudabeauty

Dakle, strelicu je nacrtala iznad gornje, polukrug ispod donje usne, a potom izblendala četkicom (ili blenderom), Sledeći korak je bio to što je povukla kratku liniju tamnijim tečnim karminom po sredini usana i preko namazala omiljeni karmin. Izblendala je nijasne, baš kao što se to uglavnom radi kada je tehnika lip blushing u pitanju, a promena je bila zaista primetna.

Huda je pokazala kako šminkom dobiti punija usta.
pritnscreen/tiktok 

S obzirom da je ovo jedan od trikova koji provereno rade, ne čudi što je njen savet odjeknuo na mrežama, gde su svi poludeli za ovakvim načinom šminkanja, a isti efekat dobićete nevezano koju nijansu ruža koristite, samo je bitno da na sredini uvek bude nešto tamnija boja i naravno, ne zaboravite na "strelice".

Huda je na kraju pokazala i rezultate trika za povećavanje usana.
printscreen/tikTok 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši