NUDE OLOVKE ZA USNE KOJE ĆETE ODMAH POŽELITI U TORBICI: Isprobajte naših TOP 5 FAVORITA za extra plump efekat

Nude olovke za usne su najtraženije već nekoliko godina, a ovo je naših top 5 favorita!

Nude olovke za usne su najtraženije već nekoliko godina, a ovo je naših top 5 favorita!
Shutterstock 

Nude tehnika šminkanja datira još iz 1990-ih kada su se najpoznatije manekenke sveta na naslovnim stranama pojavljivale potpuno prirodne.

Tačnije, ova tehnika bila je popularna pod nazivom „no make-up” i njen cilj je bio da sve deluje neupadljivo, a supermodeli izgledaju odmorno i sveže. Ostala je jedna od najomiljenijih i danas žene sve češće pribegavaju ovom načinu šminkanja.

Tehnika nude usana, koliko god izgledala jednostavno, ipak zahteva određene nezaobilazne korake, a prvi od njih je odabir prave nijanse i teksture olovke.

S tim u vezi smo odlučili da vam pomogne pri izboru i u nastavku smo izdvojili naših 5 favorita kada su nude olovke u pitanju!

NYX

Nyx olovke za usne su daleko poznate i hvaljene, a izbor nijansi je zaista velik. Moj favorit je nijansa San Francisco koja savršeno uokviruje i ističe usne, a s obzirom na to da je suvlje teksture nema bojazni od razlivanja karmina što je dodatni plus. Izgleda prirodno, neutralno i savršena je nijansa za precrtavanje, ukoliko ga praktikujete.

Nyx olovke za usne su daleko poznate i hvaljene, a izbor nijansi je zaista velik.
lilly.rs 

Golden Rose

Olovke koje definitivno nećete osetiti na usnama. Oduševljavaju širokih spektrom nijansi u ponudi, kao i činjenicom da mi se olovka nikada nije slomila pri zarezivanju. Savršena je i za popunjavanje celih usana kako bi se ruž duže zadržao na usnama, a jedna od omiljenih nijansi mi je 223.

Savršena je i za popunjavanje celih usana kako bi se ruž duže zadržao na usnama, a jedna od omiljenih nijansi mi je 223.
lilly.rs 

Kiko

Ko god da je bio na ekskurziji u Italiji, zna kako izgleda puna Kiko radnja šrednjoškolki zaljubljenih u šminku. Njihove olovke oduvek su važile za izuzetno precizne, a bogata, kremasta tekstura i jaka pigmentacija su glavne vrline olovke koja se lako i precizno nanosi. Ono što je fenomenalno jeste to što njena formula poboljšava dugotrajnost ruža, a jedna od naših favorita je Pearly Mauve.

Kremasta tekstura i jaka pigmentacija su glavne vrline olovke koja se lako i precizno nanosi.
Kiko 

Aura

Olovke za usne brenda Aura su poznate po svojoj postojanosti, pigmentisanosti i bogatoj paleti boja u ponudi. Krasi ih baršunasta formulacija sa izrazitom mat završnicom koja omogućava celodnevno nošenje bez isušivanja usana. Meke su i kremaste te je s njima moguće precizno konturisanje usana, a što je najvažnije - ne razmazuju se, a savršena nude nijansa je svakako Worm brown.

Meke su i kremaste te je s njima moguće precizno konturisanje usana, a što je najvažnije - ne razmazuju se.
lilly.rs 

Rimmel

I naravno najpoznatija Cappuccino nude nijansa koja je osvojila sve svetske i domaće šminkere. Vrlo brzo se nakon hype na Internetu pronašla i u torbicama gotovo svih devojaka koje poznajem. Mekane je teksture i veoma jednostavna za nanošenje zahvaljujući formuli obogaćenoj uljima i voskom. Nijansa je malo braonkastija, ali daje savršeno prirodan izgled ukoliko je blago izblendate prstom.

Nijansa je malo braonkastija, ali daje savršeno prirodan izgled ukoliko je blago izblendate prstom.
lilly.rs 

A u nastavku  pogledajte kako možete iscrtati usne olovkom tako da izgledaju punije:

PUNIJE USNE I BEZ FILERA: Evo zašto se sve više dama odlučuje za LIP BLUSHING Tiktok/lanatarekbrows

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši