Ela Dvornik je ponovo uspela da privuče pažnju svojim sadržajem koji plasira na društvenim mrežama. Poznato je da često iznosi detalje iz svog privatnog života, pa je tako jednom prilikom otkrila da je stavila implante u grudi.

Ovoga puta, Ela je objavila vlogmas na Jujtubu pod nazivom "Pukao mi je implant na pola" i tom prilikom zabrinula svoje pratioce.

Naime, Ela je svojoj majci, Danijeli Dvornik, preko telefona rekla kako je pala na stepenicama, kao i da joj pukao implant na pola.

Ela Dvornik saopštila mami da su joj pukli impanti u grudima.
pritnscreen/instagram 

"Kako je to puklo na pola?", začuđeno ju je pitala Danijela. "To je žele obični, šta da ti kažem! Imam dve polutke si*e sad! Trebalo bi da zovem hitnu pomoć. Bolelo me užasno kad sam pala, samo se razdvojilo", rekla je Ela, a Danijela joj je savetovala da odmah mora da ode kod hirurga.

Ipak, influenserka je sprovela popularni "prank" koji je veoma tražen u svetu blogera, pa je Ela rekla kako je sve samo dobra šala:

"Zezam te, mama!".

Danijela je odmah zaključila da ju je Ela sigurno snimala za svoj video pa dodala:

"Pa nije da implanti tako lako pucaju, onda bi svaka žena išla sa grudima na pola! Znala sam da me snimaš, sve je tako dobro izrežirano!", kazala je Danijela nakon čega je i opsovala, a Ela joj se smejala.

Podsetimo, Ela je prošle godine otkrila da ima cistu u grudima. Ela priznaje da je sve počelo tako što je otkrila da ima cistu u grudima.

- Prošle godine, dok sam plesala, napipala sam veliku kvrgu na levoj dojci i ona je bila jako tvrda. Počela je da mi smeta i da me boli. Svašta mi je prošlo kroz glavu jer nisam osoba koja ide redovno na preglede. Otišla sam na pregled, uplašila sam da ću biti prva u porodici koja ima rak dojke. Na sreću, ispalo je da je to cista velika oko pet centimetara - rekla je Ela i dodala da je oko dva meseca patila zbog ciste.

Ela Dvornik je već operisala cistu u grudima.
Instagram 

- Bitno je da idete redovno na preglede i da se ne bojite kao ja. Pitala sam se: "Šta ako imam tumor, a toga sam se setila tek kad sam napipala nešto" - rekla je influenserka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!