Anastasija Ražnatović dovela je liniju do čiste perfekcije. Uostalom, dovoljno je da pogledate njen Instagram feed da vam bude jasno zašto izgled mlade pevačice sada porede sa najuspešnijim modelima današnjice.

Anastasija doduše često deli snimke iz privatnog života na kojima se vidi da vredno trenira i redovno šeta, što je preduslov da imate fit telo. 

Sada je otišla korak dalje i snimila se u minijaturnom kupaćem kostimu, a retko ko je mogao da ostane imun na vrele kadrove. U crnom bikiniju prošetala je do kamere, a zamagljeni snimak dodao je dozu seksepila.

Najvreliji snimak Anastasije Ražnatović Instagram

Pevačica je liniju dovela do perfekcije, ali za to kako izgleda sada nije zaslužna samo zdrava ishrana, već i potpuna promena životnih navika o čemu je pevačica već pričala.

- Dijeta nije samo ono što jedete. To je ono što gledate, šta slušate, šta čitate i ljudi sa kojima se družite. Mudro birajte ono što unosite u svoje telo. Emotivno, duhovno i fizički - napisala je na Instagramu.

Anastasija Ražnatović je liniju dovela do savršentva.
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

- U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram... Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna - rekla je svojevremeno.

Pevačica je otkrila i kako održava liniju. Na prvom mestu, Anastasija se pridržava propisanog plana ishrane, i trudi se da ne preskače obroke, što je, kako kaže, najveća greška koju neko može da radi kada želi da skine kilograme.

Veliko NE su i restorani brze hrane, te pevačica, kada jede van kuće bira zdrave obroke, i što bi se reklo "nešto na kašiku", pre nego prženo meso i slično.

Ipak, pevačica je i sama priznala da, kao i svi, nekad konzumira slatkiše, ali sve to rešava treningom. Takođe, pomažu joj i preparati sa biljnim vlaknima kojima brže sagoreva naslage, ali ključ je ipak u redovnom vežbanju, što se da primetiti i po njenim objavama nakon treninga koje su u poslednje vreme učestale, a još njenih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Slike Anastasije Ražnatović u kupaćem kostimu najbolje dokazuju koliko je pevačica sredila liniju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!