I ove sezone, pored lepršavih suknji, haljina i omiljenog teksasa, važno mesto u ormarima zauzela su ženska odela.

Ranije su odela bila rezervisana samo za poslovne sastanke i formalan način oblačenja, ali Anastasija Ražnatović pokazala je da je ono odličan izbor kada su u pitanju elegantne proslave.

Stil mlade zvezde posebno čini atraktivnim to što se ne plaši eksperimentisanja i rado isprobava nove trendove, vešto ih kombinuje i uspešno prikazuje. Stoga nije iznenađujuće što mlade devojke u stopu prate svako njeno pojavljivanje.

Anastasija Ražnatović u belom odelu sa širokim nogavicama.
ATA Images 

Za sinoćni događaj, popularna mlada pevačica odabrala je odelo u beloj boji koje je odraz ženstvenosti i sofisticiranosti. Ovakav model savršen je i za venčanje, naročito među onim ženama koje bi želele da pobiju stereotipe i izbegnu nošenje romantične haljine.

Odelom koje savršeno prati liniju tela u modernom izdanju širokih nogavica Anastasija je uspela da pokupi sve simpatije prisutnih.

Anastasija Ražnatović u belom odelu Instagram/Screenshot/raznatovicanastasija

Kao glavni dodatak, uz belo odelo Ražnatovićeva je izabrala torbu u krem boji i sandale i svetlim tonovima savršeno istakla svoj preplanuli ten.

Ukoliko još niste, za letnju sezonu obavezno nabavite barem jedno odelo i sledite Anastasijin minimalistički način kombinovanja za elegantne prilike. Još inspirativnih modnih izdanja mlade pevačice možete pogledati u nastavku:

Ana Paunković, ATA Images Modni stil Anastasije Ražnatović je nepogrešiv.