Revija Biljane Tipsarević okupila je brojne poznate ličnosti i prijatelje u jednom prestoničkom hotelu, a tom prilikom imali smo prilike da vidimo pregršt modnog stilizovanih dama, ali i muškaraca.

Kao pravo letnje osveženje bila je kreacija koju je ponela Anastasija Ražnatović, a u pitanju je mix pastelnih boja koje neodoljivo asociraju na lilihipe, šećernu vunu i sve ono što mami osmeh na lice.

Anastasija je ovim izdanjem najavila da će i ovo modno leto biti obeleženo pastelnim nijansama.

Ono što je super kod slaganja pastelnog autfita jeste što uopšte nije bitno koliko boja ćete ukombinovati. Tako je mlada pevačica kombinovala zelenu, plavu i žutu koji zajedno čine savršenu harmoniju.

Ukoliko ste plašite da ćete preterati sa koloritom, predlažemo da se držite pravila tri boje i na taj način ćete uvek izgledati perfektno.

Anastasija Ražnatović u pastelnom outfitu.
ATA Images 

Dobra stvar kod pastel nijansi je ta što sa njima retko kad možete pogrešiti. Uz odgovarajuće asesore imaćete savršen business, ali i casual ili elegantni look.

Anastasija Ražnatović je još jednom dokazala zašto kažu da je jedna od najstilizovanijih mladih pevačica današnjice, a ne sumnjamo da će se njeno izdanje sa revije kopirati ovog leta, a kako izgledaju i nedavni njeni outfit vredni pažnje pogledajte u nastavku:

Ana Paunković, ATA Images Modni stil Anastasije Ražnatović je nepogrešiv.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!