Anastasija Ražnatović proslavila je svoj 24. rođendan i to u velikom stilu, a lepa slavljenica cele večeri nije skidala osmeh sa lica, najvećim delom jer je i uz nju bio dečko, fudbaler Nemanja Gudelj koji je doputovao iz Španije i koji ju je sve vreme tretirao poput princeze.

Ona je odlučila i da sama sve organizuje, počevši od dekoracije, do izbora hrane, pića, torte i drugih detalja. Tako se na trpezi našlo sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, testenina, salata pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvežavajućim dezertima. Samo za ovu stavku dala je oko dve hiljade evra. Torta ju je koštala oko 300 evra, a navodno, za bend je u startu dala oko 2.000.

Anastasija proslavila rođendan instagram/raznatovicanastasija

Međutim, sav trud očigledno se isplatio, jer je zabava nadmašila sva očekivanja, a poseban "hajlajt" bili su pokloni koje je dobila od dečka Nemanje. Naime, Anastasija koju je izabranik sve vreme obasipao pažnjom u jednom trenutku se zbog posebnog iznenađenja  bukvalno rasplakala.

Anastasija Ražnatović nije krila emocije prema dečku.
pritnscreen/instagram 

On joj ju je najpre iznenadio slikom na kojoj je sa ocem, a niko od prisutnih nije mogao da zadrži suze. Međutim, to je bio samo deo poklona koji je za nju pripremio. Glavno iznenađenje bilo je luksuzno putovanje na Ibicu, za koje je iskeširao oko 12.000 evra.

- Nemanja je doneo Tasi buket crvenih ruža, na kome je pisalo "Volim te"! To, naravno, nije bio jedini poklon. Iskeširao je 12.000 evra za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbeđenjem..., ali i fudbalskim terenom, gde će moći da trenira - rekao je dobro obavešten izvor.

Anastasija Ražnatović progovorila o vezi sa Gudeljom Kurir

Anastasija je inače u toku večeri i prvi put objavila fotografiju sa dečkom, na kojoj se ljube, što je iznenađujuće, s obzirom da je do sada uvek bila neko ko svoju intimu čuva u strogoj tajnosti, a primera radi, fotografije na kojima je sa bivšim dečkom mogu se izbrojati na prste jedne ruke.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nisu se razdvajali.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Anastasija je pre tri meseca raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem i ubrzo se zaljubila u Nemanju Gudelja, zbog kog često putuje u Sevilju.

- U vezi mi je sve super. Sve mi dobro ide!- rekla je Tasa i javno priznala da voli fudbalera:

- Na meni se jasno vidi da sam srećna, zadovoljna i zaljubljena - nedavno je rekla, a kako je mlada pevačica izgledala na proslavi rođendana, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ Anastasija Ražnatović blistala je na svom rođendanu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!