Anastasija Ražnatović danas je napunila 24 godina, a povodom svog rođedana napraviće velelpnu proslavu za porodicu i prijatelje.

Mlada pevačica nedavno je počela da nastupa, a kako je pokrenula i svoj biznis i otvorila kozmetički salon, odlučila je da sama finansira proslavu svog rođendana. Za glamuoznu žurku Anastasija je dala pozamašnu svotu novca, oko deset hiljada evra, piše Kurir.

Ona je odlučila i da sama sve organizuje, počevši od dekoracije, do izbora hrane, pića, torte i drugih detalja.

Na trpezi će se naći sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, testenina, salata pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvežavajućim dezertima. Samo za ovu stavku dala je oko dve hiljade evra.

Anastasija Ražnatović sama će finansirati svoju rođendansku proslavu
ATA Images 

Nešto više, oko tri hiljade evra, koštaće je piće. Služiće se sokovi, ceđeno voće, razni alkoholni napici, kokteli, ali i skupocena vina i šampanjci.

I torta će biti na nekoliko nivoa i košta približno 300 evra, a tu su i muzičari, odnosno bend koji će pevati, za koji je iskeširala približno dve hiljade, zatim najam lokala, dekoracija, vatromet... Ona se potrudila da iznenadi i svoje goste, pa će svako od njih dobiti simboličan poklon.

Instagram Pevačica slavi 24 rođendan

Iako je njena mama želela da finansira proslavu rođendana svoje ćerke, Anastasija to nije želela, već je odlučila da sama plati sve.

- Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana se bavi organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije, ali i torte - rekao je izvor za gorenavedeni list.

Inače, njen partner fudbaler Nemanja Gudelj je sinoć upoznao majku njegove devojke Anastasije Ražnatović.

Dragi Gudelj Anastasija Ražnatović  instagram/dragigudelj

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!