Anastasija Ražnatović nije mogla ni da sanja da će nakon raskida dugogodišnje veze i zajedničkog života uploviti tako brzo u novu vezu i biti srećnija nego ikad do sada.

Pevačica blista, a njeni obožavatelji su složni u mišljenju da nikad nije bolje izgledala, odnosno, "da je zaljubljena žena i srećna žena".

Ona već neko vreme uživa sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, kod kog često boravi u Sevilji. Pojavili su se navodi i da se uskoro seli tamo, s obzirom da joj je odatle lakše da putuje na nastupe. Anastasija je pored toga što je ispunjena na emotivnom planu, podjednako uspešna i na poslovnom, i to ne samo u domenu muzike.

Anastasija Ražnatović blistala je na otvaranju svog salona.
ATA Images 

Nedavno je otvorila i svoj kozmetički salon nakon što je pokrenula pre nekoliko meseci kozmetičku liniju, a sada je prvi put progovorila o daljim planovima i dotakla se veoma osetljive teme - majčinstva.

Kako je pevačica ispričala za Kurir, najpre je planirala da pokrene biznis sa šminkom, međutim, ipak se odlučila za teži put - kozmetiku.

"Teže je napraviti proizvod koji treba svima da odgovara. Odabrala sam malo teži put, ali hvala bogu, izgurali smo to do kraja, došli smo do otvaranja salona i nadam se da će sada sve ići uzlaznom putanjom", rekla je Anastasija, pa progovorila o poteškoćama sa kojima se susrela:

"Pa imala sam i stres oko otvaranja, ali mislim da je to klasika s majstorima. Kao što i sve druge ljude nervira pomeranje rokova i kašnjenje, tako je bilo i s mojim salonom. Ta vrsta organizacije je čudna, priča se da će biti tada, onda pomere za mesec dana, pa za još jedan mesec. Stalno se pomerao datum otvaranja, ali dobro, to sam nekako i očekivala jer sam znala da svi koji imaju posla s majstorima prolaze kroz to. Bilo je suđeno da se baš danas otvori, u mom mesecu maju, to volim da kažem i srećna sam zbog toga, jer je meni rođendan u maju".

Anastasija Ražnatović proslaviće rođendan u Srbiji.
pritnscreen/instagram 

Na pitanje gde će proslaviti rođendan, pevačica je odgovorila:

"Mogu da vam otkrijem da ću ga proslaviti u Srbiji s meni dragim ljudima. Volim taj dan, i kao i svake godine, obeležiću ga s ljudima koje volim i koji mene vole. Naravno, potrudiću se da bude što bolja atmosfera, muzika i da se svi super provedu", rekla je.

Anastasija mnogo vremena provodi sa bratancem Željkom, a sada je istakla da je i njoj prodadio majčinski instinkt:

"Iskrena da budem, donedavno sam mislila da nisam spremna da postanem majka. Sada mislim da su neki drugi faktori bili uključeni da ja ne budem spremna, ali sad, videćemo... Mislim da se to menja, možda to ide s godinama, s nekim drugim iskustvom, s nekim drugim životnim iskustvima, videćemo".

Anastasija Ražnatović otvorila svoj salon Kurir

Mlada pevačica istakla je da je srećna u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

"Srećna sam jako, možete da vidite po mom izgledu da sam stalno nasmejana i mislim da to govori sve o mom emotivnom stanju", istakla je Anastasija, a još njenih i Gudeljinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, printscreen/instagram Ražnatovićeva u vezi s fudbalerom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!