Ana Đurić Konstrakta svojom pojavom i nastupom na Evroviziji osvojila publiku širom Evrope, a umetnica je zauzela peto mesto.

Mnoge je zadivio njen jedinstven stil i umetnički izraz, a uspela je i da promeni istoriju Evrovizije tako što je bila jedini izvođač koji je pevao na latinskom jeziku. Konstrakti je popularnost omogućila da otkrije kako izgleda njena dvojnica.

S obzirom na to da je Konstraktu upoznala publika daleko van granica njene zemlje, otkriveno je da u Sloveniji živi njena dvojnica.

Reč je o Jerci Legan Cvikl, svestranoj javnoj ličnosti u Sloveniji. Jerci pored toga što je antropolog i doktor nauka, bavi se i novinarstvom i publicistikom.

Jerca Legan Cvikl je nedavno objavila monografiju „Crna umetnost", o istoriji slovenačkog štamparstva, ali i trenutno radi na četiri knjige.

Devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. doktorirala je na Fakultetu za humanističke nauke u Kopru. Bavi se i glumom.

Pogledajte fotografije, te procenite sami koliko Ana i Jerci liče:


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

EKSKLUZIVNI INTERVJU Konstrakta samo za Kurir otkrila šta će prvo uraditi posle Evrovizije Kurir