Evrovizija se možda jeste završila, ali interesovanje za našu predstavnicu Anu Đurić Konstraktu koja je nakon 10 dugih godina uspela da Srbiju vrati u top 5, nikad je veće.

Ljudi danima pričaju o njenom nastupu na polufinalnoj i finalnoj večeri, a zanima ih sve - ko je, šta je, šta voli, šta ne voli, gde se oblači, čiji nakit nosi, koji parfem nosi...

Doduše, jasno je da Ana ima nesvakidašnji stil oblačenja koji je demonstrirala i na čuvenom tirkiznom tepihu kada je prošetala u nestvarnoj kombinaciji domaćih dizajnera.

Ana Đurić Konstrakta oduševljava modnim kombinacijama.
Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia 

Da je naša Konstrakta "one of a kind" potvrđuje i izbor parfema, jer ono što ona voli možda nije svačiji "cup of tea", ali će bez sumnje ostaviti utisak jake, drugačije, samouverene, samosvesne, kreativne žene slobodnog duha.

Ana Đurić Konstrakta glavna je tema mreža iako je Evrovizija završena.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Naime, Konstraktin omiljeni parfem je čuveni Patchouli Nobilekoji potpisuje Nobile 1942, a koliko ga voli, pokazala je upravo na evrovizijskom lajvu, odnosno behind the scenes.

Konstrakta je otkrila na lajvu da joj je omiljeni parfem Patchouli Nobile.
pritnscreen/instagram 

Ovaj parfem važi za unisex mirise, odnosno, mogu ga nositi i muškarci i žene, a krase ga note citrusa, belog bibera, tamjana, gaik drveta, jasmina, marokanskog kedra, hrastove mahovine, sandalovine i tonke.

Patchouli Nobile spada u senzualne, jake mirise.
pritnscreen/instagram 

Ukoliko volite senzualne, drvenaste note, onda je ovo pravi miris za vas, čak i ako niste ljubiteli pačulija, jer je u ovoj mešavini on umiren drugim notama, a znalci ga opisuju kao "elegantnog, prefinjenog i razorno seksi", baš kakva je i Konstrakta.

S obzirom da je parfem neretko odraz onoga kakvi smo, u ovom slučaju, opis parfema zaista je slika i prilika Ane Đurić.

"Patchouli Nobile je eliksir mladalačkog duha, obuhvata dušu i izaziva čežnju za slobodom i hrabrost da se usudite i idete dalje. Budi želju za usavršavanjem, promenom i revolucijom", stoji na sajtu, a mnogi bi se složili da ove osobine krase upravo umetnicu koja je jednom pesmom uspela da ujedini Balkan, a potom i svet.

Konstrakta obožava Patchouli Nobile.
printscreen/Nobile 1942 

A ukoliko vas zanima koji su omiljeni parfemi drugih slavnih Srpkinja, pogledajte predloge u galeriji ispod:

Unsplash/ Laura Chouette, screenshoot/ sephora Pitali smo žene koje mirise najviše vole

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!